Gleb včera zaplnil ulice Bratislavy pri otváračke novej Footshop predajne na Poštovej ulici

NETKY.SK • 11 August 2023, 14:49 • 2 min
Gleb včera zaplnil ulice Bratislavy pri otváračke novej Footshop predajne na Poštovej ulici

BRATISLAVA - Slovenský obchod s teniskami a oblečením Footshop včera otvoril novú predajňu na Poštovej ulici v Bratislave. Na otváračke spravil obrovskú šou raper Gleb, ktorý tam zahral svoje nové skladby ako "šedá hus" či bratislavsky orientovaný singel "4 veže".

slovakia

left justify in out

Footshop, známy česko-slovenský obchod s teniskami a oblečením včera otvoril svoju novú predajňu na Poštovej ulici v Bratislave. Od roku 2011, kedy vznikol prináša mnoho zaujímavých eventov, a včera mohol utvrdiť obyvateľov Bratislavy a svojich fanúšikov, že jeho eventy stoja za to.

Na opening party si pozval známeho rapera z bratislavského Ružinova - Gleba. Ten sa v súčasnosti teší obrovskej popularite, a okrem iného si Gleba budú môcť vychutnať aj návštevníci festivalu Grape, na ktorom dnes vystúpi. Pozrite sa, ako to vyzeralo včera na opening party Footshopu na bratislavskej Poštovej ulici.

Ako napísal sám Gleb: ,,Včera totálny turnup v centre mojho hometownu ! hneď keď vydám viac trekov tak spravím big koncert v BA na šialenom nečakanom mieste." Môžeme teda očakávať ďalšiu legendárnu akciu, na ktorú si budú Glebovi fans dlho pamätať. Či sa jej dočkáme v lete, alebo či bude vôbec tento rok, je zatiaľ otázne. Vypočujte si Glebovu najnovšiu skladbu "4 veže", ktorú  by sme mohli nazvať aj ako ódu na bratislavské či slovenské obyčaje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Instagram / glebzoo Foto: Hashtag.sk - Zoznam
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies