SASKA spúšťa letnú kampaň "Ženy sú 51 % populácie"

NETKY.SK • 29 Jún 2023, 11:05 • 2 min
SASKA spúšťa letnú kampaň "Ženy sú 51 % populácie"

SASKA spúšťa veľkú letnú kampaň na podporu slovenských žien ŽENY SÚ 51 % POPULÁCIE. Predstavuje úplne po novom tri výrazné ženy, ktoré sú vedľa seba na 3., 4. a 5. mieste na kandidátke SASKY.

slovakia

left justify in out

V odľahčených fotkách od známeho fashion fotografa raperov a celebrít Filipa Porebu uvidia Slováci Janku Bittó Cigánikovú, Máriu Kolíkovú a Vladimíru Marcinkovú.


Kampaň úplne novým spôsobom ukazuje tri silné a nezávislé ženy, ktoré dodávajú slovenským ženám odvahu robiť každý deň zásadné životné rozhodnutia. Tri ženy, ktoré slovenským ženám rozumejú, podporujú ich, pomáhajú im a sú tu vždy pre ne. Ženy, ktoré sú milujúcimi matkami, s láskou sa starajú o svoje deti a rodiny, ale zároveň každý deň bojujú za práva a slobody slovenských žien.


Ženy tvoria viac ako 51 % populácie a preto je v programe SASKY aj súhlas so sexom, pôrodné asistentky, práca počas materskej, viac materských škôl, materský príspevok, pružná rodičovská dovolenka, flexibilnejšie pracovné podmienky, adresný daňový bonus, potratová tabletka, ochrana žien pred domácim násilím, ale aj mnohé iné pre ženy zásadné témy.
 
„Želám si svet, kde ženy budú môcť slobodne, bez výčitiek a obáv žiť presne taký život, aký si zvolia. Byť samé sebou a šťastné,“ hovorí kandidátka číslo tri Janka Bittó Cigániková.


„Sme tu pre všetky slovenské ženy, ktoré sa práve teraz cítia osamelé. Cítia sa slabé, nevedia presadiť svoj hlas, majú pocit, že celý svet je proti nim. Nie ste samy. Sme tri a nenecháme vás v tom," hovorí v emotívnom vyhlásení štvorka kandidátky Mária Kolíková.


„Žiadna krajina nemôže naplniť svoj ekonomický potenciál, kým v nej ženy a muži nemajú rovnakú príležitosť. Kým na Slovensku pracuje menej ako polovica matiek s tromi deťmi, vo Švédsku je to viac ako 80 % týchto žien. Prečo? Pretože štát ich podporuje v zosúladení pracovného a rodinného života," hovorí päťka kandidátky Vladimíra Marcinková.


Janka, Mária a Vladimíra tiež vyzývajú všetky slovenské ženy, ktoré sa im chcú zveriť so svojimi trápeniami, problémami, otázkami alebo s čímkoľvek nepríjemným, čo zažili alebo s čím potrebujú pomôcť, aby sa na ne obrátili na novej e-mailovej adrese zeny@sas.sk. Čítať budú všetky správy a vždy budú zachovávať anonymitu pisateľky. Program SASKY v súčasnosti prechádza veľkou verejnou diskusiou a je dostupný už teraz na www.sas.sk. SASKA je jedinou stranou, ktorá zabezpečí istotu ekonomického rastu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies