Gemma Arterton si zahrá v dráme Escape

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:29 • 2 min
Gemma Arterton si zahrá v dráme Escape

LONDÝN - Anglická herečka Gemma Arterton si zahrá vo filme Escape režiséra Dominica Savagea. V dráme o ženách, ktoré sa rozhodnú opustiť svoje rodiny, sa spolu s ňou predstaví jej krajan Dominic Cooper. Producentom novinky, ktorú predstavili kupcom na tohtoročnom Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, bude Guy Heeley.

slovakia

left justify in out

“Som nadšený zo spolupráce s Gemmou Arterton a Dominicom Cooperom na tomto filme, ktorý je pre nás veľmi osobný. Teším sa, že sa púšťame na cestu o pravde a objavovaní, ktorá nám vyrozpráva dôležitý príbeh o materstve, zodpovednosti a slobode,“ vyjadril sa režisér. Tridsaťročná rodáčka z anglického Gravesendu pripravovaný titul považuje za úprimný a otvorený, pričom podľa nej ukáže problematiku zo ženského pohľadu. “Teším sa, že sa do toho dám obklopená ľuďmi, ktorým verím a ktorí rozumejú zámeru, ako aj na to, že pôjdeme do hĺbky a pokúsime sa nájsť pravdu,“ dodala.

 

Gemma Arterton debutovala na obrazovke v roku 2007 v televíznom filme Capturing Mary, kde si zahrala po boku Maggie Smith. Ďalej na seba upozornila ako titulná postava miniseriálu Tess z rodu D´Urbervillovcov (2008) a ukázala sa aj v snímke RocknRolla (2008) Guya Ritchieho. Do povedomia verejnosti sa zapísala ako bondgirl z filmu Quantum of Solace (2008). Diváci a diváčky ju mohli vidieť aj vo filmoch Piráti na vlnách (2009), Súboj Titanov (2010), Princ z Perzie: Piesky času (2010), Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013) alebo Hra na hrane (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies