GAMING České vankúše do boja! Nové zábery z hry Bulánci 2.0

NETKY.SK • 15 Máj 2022, 16:00 • 2 min
GAMING České vankúše do boja! Nové zábery z hry Bulánci 2.0

Hra Bulánci 2.0 bude čoskoro dostupná pre hráčov v predbežnom prístupe. Na čo sa môžeme tešiť? To nám zatiaľ ukáže video, ktoré zachytáva gameplay preview.

slovakia

left justify in out

 

Ukážka z hry Bulánci 2.0 je po niekoľkých rokoch tu! Po vyše 20-tich rokoch, áno ten čas letí, keď český tím vývojárov SleepTeam zverejnil prvú verziu svojej hry, ktorú následne vylepšovali.

 

Pokračovanie tejto kultovej hry poteší najmä milovníkov nostalgie, pretože prináša aj v novej verzii všetky podstatné prvky z originálnej hry, no vnáša do herného pokračovania krajšie audiovizuálne spracovanie. České štúdio SleepTeam poskytlo však omnoho viac zaujímavých informácií.

 

 

Vývoj pokračovania Bulánkov začal českou crowdfundingovou kampanou na stránke Startovac.cz, kde sa úspešne podarilo vyzbierať 7 308 770 Kč. Hráči, ktorí podporili tento projekt, mali šancu získať k aktivačnému kľúču aj mnoho iných predmetov. Medzi tie patria farebné vankúše v motíve Bulánkov, farebné tričká, zberateľské figúrky a ďalšie skvelé a ikonické predmety.

 

Súčasťou odmien bola aj špeciálna zbierka poézie, ktorú nahovoril herec Tomáš Hanák. Ďalšie časti nájdete na YouTube.

 

 

 

O český dabing v štúdiu Soundsquare sa postarali známe tváre a predovšetkým aj známe hlasy z hernej oblasti, akými sú Filip Kraucher, Pavel Mikeš alebo Petr Žalud.

 

 

Možno vás zaujme: GAMING: Bethesda launcher končí. Na Steame sú zadarmo známe klasiky hier



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies