GAMING: Bethesda launcher končí. Na Steame sú zadarmo známe klasiky hier

NETKY.SK • 1 Máj 2022, 16:00 • 2 min
GAMING: Bethesda launcher končí. Na Steame sú zadarmo známe klasiky hier

Začína sa migrácia hernej knižnice zo služby Bethesda.net na Steam.

slovakia

left justify in out

Tento rok sa lúčime s Bethesda.net Launcherom. Od 11. mája už nebudete môcť hrať svoje hry na launcheri Bethesda.net, no aj napriek tomu budete mať prístup k svojej hernej knižnici. Nemusíte sa teda obávať, že zmeškáte prenos. Aj keď nemôžete hrať svoje hry prostredníctvou Bethesda.net launcheru, stále ich môžete preniesť na svoj herný Steam účet.

 

Od 27. apríla môžete začať proces migrovania hier a virtuálnej meny. Máte dostatok času na plánovanie a začatie migrácie vašej knižnice Bethesda.net na váš účet Steam. Migrácia na Steam bude zahŕňať vašu hernú knižnicu, čo znamená, že zo svojho účtu Bethesda.net nič nestratíte. Súčasťou procesu migrácie je aj virtuálna mena (Fallout 76 Atoms, Rage Tokens, Rage Coins, Wolfenstein: Youngblood Gold). Po dokončení procesu prenosu sa hráčova Wallet (Peňaženka) Bethesda.net prenesie do služby Steam.

 

 

Mnoho hier bude mať tiež migrovaný uložený herný progress, pričom niektoré uložené pozície treba manuálne preniesť. Pri hrách, ktoré to vyžadujú, budete stále používať svoje prihlasovacie údaje na Bethesda.net, aby ste mohli hrať. Herný účet na Bethesda.net bude stále prístupný na webovej stránke.

 

Do 11. mája budete mať stále prístup k svojim hrám a budete ich môcť hrať cez Bethesda.net launcher, no spoločnosť Bethesda odporúča proces migrácie čo najskôr, ako bude k dispozícii.

 

Na Steam bolo 26. apríla pridaných 5 klasických hier. Tri z nich sú k dispozícii zdarma:

 

  • The Elder Scrolls: Arena
  • The Elder Scrolls II: Daggerfall
  • Wolfenstein: Enemy Territory

 

 

Podľa herného portálu Kotaku, ďalšie dve hry – The Elder Scrolls Adventures: Redguard a An Elder Scrolls Legend: Battlespire – sú dostupné po 6 eur.

 

Možno vás zaujme: GAMING Remedy pracuje na remaku Max Payne




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies