Frank Turner predvedie v Bratislave rock'n'rollovú šou

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 09:15 • 2 min
Frank Turner predvedie v Bratislave rock'n'rollovú šou

LONDÝN - Anglický folk-punkový hudobník Frank Turner plánuje predviesť počas bratislavského koncertu rock'n'rollovú šou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný muzikant vystúpi 10. apríla v Majestic Music Clube (MMC) a na slovenské publikum sa veľmi teší. "Moje koncerty sú rock'n'rollové slávnosti, na ktorých majú všetci svoj podiel. Na Slovensku budem hrať po prvý raz a veľmi sa na to teším," uviedol hudobník v rozhovore pre agentúru SITA.


Spevák by počas návštevy rád spoznal mesto. "Na univerzite som študoval históriu strednej Európy, takže o histórii Slovenska už niečo viem, ale nedá sa to porovnať s reálnou návštevou mesta. Pokúsim sa vidieť z Bratislavy počas dňa čo najviac," prezradil interpret, ktorý si cestovanie veľmi užíva. "Milujem cestovanie a som rád, že je súčasťou mojej práce. Bol som už na niekoľkých bláznivých miestach, akými sú Rusko, Mexiko, Izrael či Vietnam. Snažím sa zaujímať sa o každú krajinu, ktorú navštívime," povedal spevák a dodal, že počas cestovania veľa číta a počúva hudbu. V ostatnom čase mu robí spoločnosť aj tvorba legendárneho Elvisa Presleyho, ktorý ho podľa jeho slov fascinuje.


Rodák z Bahrajnu tiež prezradil, že v súčasnosti má v prehrávači aj interpretov ako Two Cow Garage, Will Varley, The Homeless Gospel Choir či Ducking Punches. Práve posledná menovaná kapela sa zhostí úlohy predskokana počas koncertu v Bratislave. "Na turné sú so mnou aj skvelí Ducking Punches. Sú naozaj úžasní. Fanúšikovia by mali prísť na koncert včas, aby stihli ich set," odporučil Turner.


Spevák začínal v roku 2001 v post-hardcorovej kapele Million Dead. Po rozpade formácie sa v roku 2005 vydal na sólovú dráhu, počas ktorej vydal albumy Sleep Is For The Week (2007), Love, Ire and Song (2008), Poetry Of The Deed (2009), England Keep My Bones (2011), Tape Deck Heart (2013) a Positive Songs For Negative People, ktorý vyšiel vlani v auguste. "Na môj ostatný album som veľmi hrdý. Zabralo mi veľa času, kým som našiel správneho producenta a štúdio. Musel som tvrdo bojovať, aby som mohol album spraviť tak, ako som chcel. Napokon sa to však podarilo a s výsledkom som veľmi spokojný. Názov albumu mi napadol počas noci, ktorú som strávil popíjaním s mojím starým priateľom. Cítil som, že to vystihuje to, čo robím," vyjadril sa interpret, ktorý sa snaží písať čoraz lepšie skladby. "Rád by som sa zlepšil v tom, čo robím. Chcem písať lepšie skladby a robiť lepšie koncerty," uzavrel Frank Turner.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies