Boženíka bude trénovať niekdajšia superhviezda holandskej reprezentácie

NETKY.SK • 6 Marec 2020, 12:58 • 2 min
Boženíka bude trénovať niekdajšia superhviezda holandskej reprezentácie

ROTTERDAM - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Boženík sa vo štvrtok opäť strelecky presadil v drese Feyenoordu Rotterdam. Okrem toho sa dozvedel meno holandskej hviezdy, ktorá si ho zoberie pod svoje krídla.

slovakia

left justify in out

Skúsený učiteľ

Špeciálne na jeho progres bude v holandskom klube už od budúceho týždňa dozerať niekdajší vynikajúci kanonier Robin van Persie. 

 

img

 

Prísľub do budúcnosti

Boženík prispel jedným presným zásahom k postupu Feyenoordu do finále pohára. Domáci rozstrieľali druholigový tím NAC Breda 7:1. Slovenský útočník odohral celý duel a v 24. minúte zvýšil na 3:0. Feynoord sa vo finále pohára stretne s Utrechtom. Dvadsaťročný Slovák dosiahol svoj tretí gól v piatom zápase za Feyenoord a pridal aj dve asistencie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Róbert Boženík (@robobozenik),

 

Vyjadrenie trénera Feyenoordu

Tréner Dick Advocaat si myslí, že práve angažovanie Van Persieho pomôže Boženíkovi napredovať. "Ukázal už svoju kvalitu i potenciál, ale potrebuje sa zlepšiť. Vo všetkých aspektoch. Základom je tvrdá práca, ale to nestačí. Môže zlepšiť priestorovú orientáciu, viac na seba viazať hráčov. Práve v tomto môže využiť skúsenosti Van Persieho," vysvetlil Advocaat pre holandské médiá.

 

img

 

Iné záväzky

Van Persie vzhľadom k záväzkom pre britskú televíznu spoločnosť BT Sport nemôže s Feyenoordom pracovať na plný úväzok, ale prednostne Boženíkovi a potom aj ďalším útočníkom v klube by sa mal venovať minimálne raz za týždeň.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robin van Persie (@robinvanpersie),

 

Slávne kluby

Van Persie ukončil aktívnu kariéru na konci uplynulej sezóny. Odštartoval i ukončil ju vo Feyenoorde, medzitým obliekal dresy Arsenalu Londýn, Manchestru United i Fenerbahce Istanbul.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona