Francúzsko čaká cez víkend zložitá situácia na cestách

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 11:31 • 2 min
Francúzsko čaká cez víkend zložitá situácia na cestách

PARÍŽ - Francúzski motoristi sa dnes a počas nadchádzajúceho víkendu musia pripraviť na komplikovanú situáciu na cestách, a to prakticky v celej krajine, informovala televízia BFMTV.

slovakia

left justify in out

Vysoký počet dovolenkárov na cestách súvisí s letnými prázdninami, ktoré sa vo Francúzsku začali tento utorok. Očakáva sa, že kolóny sa budú vytvárať najmä na cestách smerujúcich na juh krajiny. Situáciu komplikuje i to, že letné prázdniny sa začali už aj v Belgicku a v časti Holandska, odkiaľ sa tiež dovolenkári vydávajú na juh Európy.

 

Okrem začiatku letných prázdnin situáciu na cestách počas nadchádzajúceho víkendu zrejme skomplikujú aj záverečné zápasy na majstrovstvách Európy vo futbale, uviedla BFMTV.

 

Ako spresnila BFMTV, kolóny na cestách v oblasti Ile-de-France treba očakávať už dnes, pričom situácia sa ešte viac skomplikuje počas víkendu. Najväčšie problémy sa očakávajú na hlavných ťahoch ciest, ale i na hraniciach so Španielskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies