Nájdi si na prácu ten správny ,,flek"

NETKY.SK • 14 Júl 2020, 16:10 • 2 min
Nájdi si na prácu ten správny ,,flek"

Veľkým prekvapením je to, že mnoho ľudí už počulo termíny ako coworking a think-tank, ale ich pravý význam im stále nie je celkom jasný. Poďte sa s nami pozrieť, čo všetko sa na tomto mieste môže diať.

slovakia

left justify in out

Keď Samuel Stehlík prišiel s nápadom založiť coworkingový priestor v Trenčíne, nie všetci mu spočiatku verili. Spomínali neúspešné projekty, ktoré s touto ideou prišli a svoj nápad ani nedokázali zrealizovať alebo iné, ktoré po krátkom čase zanikli.

 

img

 

Tak prečo sa Flecku darí a stále rastie? Odpoveď nenájdete v odbornej literatúre, ani v kopírovaní fungujúcich coworkingov v zahraničí.  Musíte sa prísť pozrieť osobne. 

 

img

Hneď po vstupe stretnete usmiatu community manažérku Vanesu, ktorá vás privíta a ponúkne čajom, či kávičkou. V piatkové rána vchádzate do veselej atmosféry komunitných raňajok, ktoré vždy pripraví iný člen pre všetkých ostatných.

 

img

 

Zakladnou črtou Flecku býva ticho sústredených pracantov, no keď to situácia dovoľuje, zbadáte aj skupinku ľudí postávajúcich okolo jedného stolíka prinášajúc feedback na niekoho prácu alebo v prestávkach debatujúcich o aktuálnom dianí doma, či vo svete. 

 

img

 

Inokedy prichádzate do fotoštúdia, či na networkingové podujatie, kde stretnete ľudí snáď z každého kúta Slovenska alebo sa pridáte k partii študentov, ktorá sa prišla čo to dozvedieť od profesionálov z praxe. Sem tam do Flecku zavítajú aj Agira a Pluto, takže nič nepokazíte ani rezervnou granulkou pre psíka vo vrecku.

 

img

Ak by človek predpokladal, že sa tu zbehnú iba ľudia podobných profesií, bude veľmi prekvapený, ak sa témy od obchodovania na burze veľmi rýchlo presunú k receptu na chutný obed, potom k reklamnej kampani známej značky, corporate identite, či móde a skončia pri programovaní strojov. Neraz sa z callroomu ozve angličtina, srdečný smiech, ba aj hra na husle. 

 

img

 

Toto je Fleck coworking, nič viac a nič menej ako ľudia, ktorí sa v ňom stretávajú. Komunita je najvyššou hodnotou a zároveň najvýraznejšou črtou tohto krásneho priestoru pod Trenčianskym hradom. 

 

img

Otvorenosť a prajná atmosféra nie je iba výsadou Trenčína, o čom svedčí aj priateľská spolupráca s trnavským Nádvorím, či bratislavskou Cvernovkou, ktorých priestory môžu členovia vzájomne využívať. 

img

 

Ak chceš zažiť čaro Flecku, stačí vojsť v pracovné dni kedykoľvek od 8:00, napísať na Instagram, či Facebook alebo sa obrátiť na akýkoľvek kontakt zo stránky fleck.sk. Majka, Janka, Baška, Vanesa, Maťo, Tomáš alias Muco, Rišo, David, Samuel a další sa už nevedia dočkať kto ďalší vojde a obohatí túto komunitu o nový príbeh. 


 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies