Letné kúpalisko v Trenčíne otvoria 17. júna, návštevníci zaplatia dvojnásobok

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 09:30 • 2 min
Letné kúpalisko v Trenčíne otvoria 17. júna, návštevníci zaplatia dvojnásobok

TRENČÍN - Na letnom kúpalisku na Ostrove v Trenčíne finišujú prípravy na novú sezónu. Pre verejnosť kúpalisko otvoria 17. júna. Informoval o tom správca kúpaliska Róbert Buchel.

slovakia

left justify in out

"Momentálne prebiehajú čistiace, dezinfekčné a hygienické práce v bazénoch, aby sme ich mohli napustiť, doplniť chémiu. Voda musí cirkulovať a jej vzorky musíme pred otvorením odovzdať regionálnemu úradu verejného zdravotníctva," povedal Buchel. Ako dodal, samotná príprava bazénov trvá dva až tri týždne, všetko závisí od počasia. V júni bude podľa neho kúpalisko otvorené iba počas víkendov, denná prevádzka sa začne 1. júla a v závislosti od počasia potrvá do konca augusta.

 

V porovnaní s minulým letom sa vstupné na kúpalisko zdvojnásobilo. Dôvodom je nárast cien energií. "Aj napriek tomu, že cena je vyššia, letné kúpalisko v Trenčíne ponúka benefity, ktoré návštevníci v rámci vstupného môžu využívať bezplatne," doplnil správca. Súčasťou areálu trenčianskeho letného kúpaliska je plavecký bazén, dopadový bazén s tromi tobogánmi, ktoré návštevníci môžu využívať bezplatne, veľký relaxačný a detský bazén. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies