FOTO Zo zariadenia Čistý deň utiekli dve 16-ročné dievčatá: Pátra po nich polícia

NETKY.SK • 27 Január 2017, 08:15 • 2 min
FOTO Zo zariadenia Čistý deň utiekli dve 16-ročné dievčatá: Pátra po nich polícia

GALANTA - Policajti pátrajú po dvoch šestnásťročných dievčatách. Katarína Široká zo Šaštína- Stráží a Klaudia Kristína Stráňavová z Bratislavy odišli v stredu ráno zo Strednej odbornej školy v Galante o odvtedy sa neozvali nikomu z resocializačného zariadenia Čistý deň.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, Katarína je 160 cm vysoká, štíhlej postavy. Má tmavohnedé oči a tmavočervené vlasy po plecia. Oblečenú mala tmavú zimnú bundu a tepláky.

 

Klaudia je 160 cm vysoká, strednej postavy. Má hnedé oči a rovné červené vlasy po plecia. Oblečenú mala bundu olivovej farby a tmavé nohavice. Obuté mala čierne športové topánky Nike s dúhovým nápisom.

 

„To, že sú teraz na ulici, že teraz kvázi cítia nejakú slobodu, tak to im určite nepomôže," povedal Peter Tománek, riaditeľ zariadenia pre TV Markíza.

 

Obidve dievčatá v minulosti užívali drogy a do resocializačného zariadenia sa dostali asi pred rokom. Podľa TV Markíza museli útek plánovať už dlhšie.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na linke 158




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies