Boris Kollár: Dokedy chceme rozvracať tento štát?

NETKY.SK • 17 September 2021, 12:50 • 2 min
Boris Kollár: Dokedy chceme rozvracať tento štát?

BRATISLAVA - Boris Kollár sa riadne rozohnil! Vyzval koaličných partnerov, aby sa vrátili k tomu, čo sľúbili ľuďom. Spomenul najmä zdražovanie elektrickej energie, plynu, výstavbu nájomných bytov či zvyšovanie dôchodkov. Nechce účelovo meniť zákony a podporovať, aby sa tu z jednej mafie vytvorila druhá.

slovakia

left justify in out

Vyjadril sa tak počas dnešného mimoriadneho vyhlásenia v budove Národnej rady. „Máme tu ďalšie obvinenia v policajných kauzách a už nie je normálne, čo sa tu deje. Nebudem podporovať, aby sa tu z jednej mafie vytvorila druhá a nie som ochotný sa na tomto zúčastňovať. Musíme sa vrátiť späť k našej práci pre ľudí, nedoťahovať sa len o jednotlivé stoličky a účelovo meniť zákony."

 

Možno vás zaujme: Robert Fico predpovedá mohutné zatýkanie!

 

 

"Rok a pol nerobíme nič iné, len sa hašteríme. Celý čas jedna hádka za druhou." Podľa Kollára to už presahuje všetky hranice. "Treba bojovať proti Ficovej mafii."

 

Hnutie Sme rodina sa nebude zúčastňovať na pracovnej skupine, ktorá má riešiť obnovu dôvery v právny štát.  O vytvorení pracovnej skupiny informoval vo štvrtok 16. 9. premiér Eduard Heger.

 

Prečítajte si: AKTUALIZOVANÉ: Premiér potvrdil, že do bezpečnostných zložiek štátu sa infiltrovala mafia!

 

"Podozrenia sú veľmi vážne a ja nie som ochotný sa na tomto zúčastňovať." Nechce účelovo meniť zákony. "Dokedy chceme rozvracať tento štát?"

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona