FOTO V Indii sa pokazil bankomat, keď ho technici otvorili, neverili vlastným očiam!

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 15:30 • 2 min
FOTO V Indii sa pokazil bankomat, keď ho technici otvorili, neverili vlastným očiam!

Nikto neveril, že takáto "závada" je vôbec možná.

slovakia

left justify in out

Vo svete sa dejú rôzne zvláštnosti o ktorých by človek nikdy nepredpokladal, že môžu byť realitou. Svoje o tom vedia aj pracovníci istej indickej banky, ktorí nahlásili závadu na jednom zo svojich bankomatov. Po niekoľkých dňoch na miesto dorazili technici, aby problém vyriešili a keď zbadali, čo je vo veci, mysleli si, že sa im sníva.

 

Opravári otvorili bankomat a našli v ňom doslova spúšť. Rozhryzené bankovky boli úplne všade a aby toho nebolo málo, nachádzal sa tu aj jeden prejedený mŕtvy potkan. Záhada teda bola vyriešená. Do bankomatu sa dostali hlodavce, ktoré zjedli alebo poškodili bankovky v hodnote viac ako 15-tisíc eur!

 

Prípad sa momentálne vyšetruje, pretože nikomu nie je jasné, ako sa mohli potkany do útrob prístroja dostať. Vo vyriešení tejto otázky nepomohli ani kamerové zábery. Kvôli tomu momentálne banka nedokáže prijať ani adekvátne opatrenia, ktoré by podobnej udalosti do budúcna zabránili. Ostáva preto len dúfať, že hlodavce tak skoro nedostanú chuť na peniaze.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies