Otec postrelil syna, ktorý odmietol rešpektovať domácu karanténu

NETKY.SK • 24 Apríl 2020, 18:56 • 2 min
Otec postrelil syna, ktorý odmietol rešpektovať domácu karanténu

ATLANTA – Spojené štáty sa spamätávajú z vraždy, ktorá vyvrcholila streľbou medzi otcom a nevlastným synom. Len nedávno sa pritom objavila v médiách správa, že vďaka karanténe sa za marec 2020 odohralo na amerických školách najmenej prestreliek za posledných 20 rokov.

slovakia

left justify in out

Volanie polície 

 

Hovorkyňa atlantskej polície tvrdí, že muži zákona sa o hádke dozvedeli až po tom, keď sa niekto ohlásil na tiesňovú linku, že v dome vypukla streľba. Po príchode hliadky na miesto činu, však bol už 16-ročný De'onte Roberts vážne zranený.

 

img

 

Príchod na miesto činu 

"Jeho nevlastný otec, 42-ročný Bernie Hargrove, ho postrelil. Obeť bola zasiahnutá do hrude, no po príchode policajtov ešte javila známky života. Cestu v sanitke, ktorá mierila do najbližšej nemocnice, však už mladý muž neprežil," vyjadril sa hovorca policajného oddelenia v Atlante Steve Avery.

 

Vypuknutie hádky 

Podľa vyhlásenia matky začala hádka po tom, ako mladý Roberts odmietol poslúchať svojich rodičov, a za každú cenu sa chcel dostať von z domu. Nakoniec sa mu to aj podarilo. Problém bol však v tom, že sa dopustil porušenia nariadenia vlády USA v oblasti zákazu vychádzania, ktoré platí pre celé územie Spojených štátov v dôsledku šírenia koronavírusu. USA je navyše najviac postihnutou krajinou sveta s najväčším počtom ako nakazených, tak aj úmrtí.

 

img

 

Zadržanie otca 

Po príchode De'onteho domov sa medzi synom a otcom strhla bitka, ktorá vyústila streľbou. Vyšetrovalia celého incidentu viedli s nevlastným otcom, Berniem Hargroveom, výsluch, po ktorom ho oficiálne obvinili z vraždy.

 

img

 

Súd 

Tracy Flanagan, referent pre verejné záležitosti s úradom šerifa v okrese Fulton, sa pre CNN vyjadril, že obvinenému nepomohlo ani následné vypočúvanie pred súdom, navyše sa nepodarilo kontaktovať ani jeho advokáta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies