BRATISLAVA - Už ste prejedení klasických polievok a hľadáte recept na nejakú inú? Nech sa páči, tu je.
Suroviny pre 4 osoby:
4 zemiaky, 1 nastrúhaný chren, olej, hladkú múku, 1 cibuľu, 200 g mletého mäsa, 100 ml bieleho vína, 1 liter mlieka, mleté biele korenie, vegetu,
Príprava:
Cibuľu speníme na oleji, zasypeme asi 2 PL hladkej múky a zalejeme vodou.
Pridáme očistené, na kocky nakrájané zemiaky, mleté mäso, soľ, mlieko, korenie, vegetu a uvaríme do mäkka. Nakoniec pridáme víno a nastrúhaný chren. Necháme prejsť varom a odstavíme.
Podávame s krutónmi.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies