Naď: Šutaj Eštok o mestečku pre vojakov klame!

NETKY.SK • 23 August 2022, 17:05 • 2 min
Naď: Šutaj Eštok o mestečku pre vojakov klame!

BRATISLAVA - Nielen na sociálnych sieťach sa rozhorel nový konflikt medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a opozičným politikom z Hlasu Matúšom Šutajom Eštokom.

slovakia

left justify in out

Na začiatku bol blog a následne i status Matúša Šutaja Eštoka, v ktorom upozorňoval na to, že Jaroslav Naď možno zvažuje svoj odchod z politiky, nie kvôli novému miestu pre NATO, ako informovali niektoré médiá, ale pre zákazku kontajnerových mestečiek, ktoré majú byť vybudované v Lešti a na Sliači, pre najmä, amerických vojakov a kontigent NATO. Vláda Eduarda Hegera na tento účel vyčlenila 31 miliónov eur. 

 

img

 

„Už samotný fakt, že kontajnerové mestečko a stanový tábor pre 3 tisíc ľudí stoja tri desiatky miliónov eur je naozaj pozoruhodný. Problém je však inde. Naď vraj prikázal priklepnúť zákazku priamym zadaním konkrétnej firme," hovorí Šutaj Eštok a dodáva: 

 

„Žiadny tender, žiadne porovnávanie ponúk. Údajne sa proti tomu vzbúrili viacerí úradníci ministerstva, ale Naď si presadil svoje. Verejne som vyzval ministra obrany Naďa, aby vysvetlil prečo konkrétna firma dostane 31 miliónov za stanové mestečko, kto ju vybral a na základe akých kritérií a na čo všetko sa peniaze použijú. A aká prišla odpoveď po otázke redaktorky TV JOJ, že čo hovorí na moje podozrenia? Ani slovo o tendri, ale útok, v ktorom hrubo zneužil moju EX-manželku."

 

img

 

Minister obrany Jaroslav Naď totiž na otázku redaktorky TV JOJ na to, čo hovorí na tieto obvinenia opozičného politika uviedol, že „Celá Bratislava vie o tom, že mu ušla žena, takže si tým asi ako inokedy, lieči svoje komplexy." Podrobnejšie sa k otázke mestečka pre vojakov vyjadriť odmietol. 

 

Opozičný politik bol od roku 2014 ženatý s Martinou, za slobodna Jančíkovou, a verejnosti nebolo známe, že by sa rozviedol. Kuriozitou bolo, že Martina Jančíková pracovala pre Eriku Jurinovú z OĽaNA. Keď sa vtedy novinári pýtali na toto manželstvo Igora Matoviča, uviedol: „Ja osobne som ju v tom podporoval, lebo treba šíriť osvetu aj v najbližšej rodine, takže ja verím tomu, že postupom času ho privedie na správne chodníčky a svoje zmýšľanie jej pán manžel zmení."

 

Zo sveta: Dianu zavraždili, tvrdí vyšetrovateľka prípadu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies