Nemocnica Poprad má nového generálneho riaditeľa, budova prechádza komplexnou obnovou

NETKY.SK • 26 December 2023, 09:31 • 2 min
Nemocnica Poprad má nového generálneho riaditeľa, budova prechádza komplexnou obnovou

Stanislav Kandrik bude zároveň členom a predsedom predstavenstva Nemocnice Poprad.

slovakia

left justify in out

Nemocnica Poprad, a.s. má od 23. decembra 2023 nového generálneho riaditeľa, ktorým sa dočasne stane JUDr. Ing. Stanislav Kandrik, LL.M., informuje o tom internetová stránka Ministerstva zdravotníctva.

Dňom 22. decembra 2023 bol z funkcie generálneho riaditeľa, ako aj člena a predsedu predstavenstva nemocnice, odvolaný MUDr. Jozef Tekáč, MPH. 

JUDr. Ing. Stanislav Kandrik, LL.M je absolventom Právnickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a Vysokej školy bezpečnostného manažérstva v Košiciach. Pôsobil vo funkcii hlavného kontrolóra vo viacerých obciach a od roku 2015 bol prednostom Mestského úradu Spišské Vlachy. 

Nemocnica Poprad bola počas roka úspešná v dvoch projektoch z Plánu obnovy a odolnosti. Na komplexnú rekonštrukciu budovy nemocnice získala vyše 42 miliónov EUR a podarilo sa jej získať prostriedky aj na komplexnú rekonštrukciu objektu geriatrie v menšej výzve na malé projekty do  5 miliónov EUR, informuje tlačová správa nemocnice.

V rámci komplexnej rekonštrukcie budovy by nemocnica za tri roky mala prejsť komplexnou obnovou, a to za plného chodu nemocnice. Rozhodujúce pre úspešnú realizáciu je okrem získaných prostriedkov aj ukončenie výberového konania na zhotoviteľa náročnej komplexnej rekonštrukcie. Tá je vo finálnej fáze, dodáva správa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Foto: Nemocnca Poprad. (Wikipédia, Hemrock)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies