Attila Végh pripravuje svoj tretí CHAMP CAMP

NETKY.SK • 24 Január 2024, 16:30 • 2 min
Attila Végh pripravuje svoj tretí CHAMP CAMP

Na podujatí FABRIQ 4 sa nachádzala aj známa tvár československého šoubiznisu Attila Végh a my sme si to nemohli nechať újsť.

slovakia

left justify in out

Slovenský mma zápasník Attila Végh, šampión Bellatoru z roku 2013 a víťaz nad Karlosom Vémolom v Oktagone v roku 2019, sa momentálne pripravuje na dôležitý zápas, odvetu s Vémolom, ktorý sa uskutoční 8. júna na Pražskom futbalovom štadióne Eden.

 

V nedávnom rozhovore, ktorý sa konal na turnaji FABRIQ 4 v Nitre, sme sa pýtali Attilu Végha na jeho pohľad na tento turnaj a jeho očakávania pred zápasom Smaali vs. Dang. 

 

Rovnako sme sa venovali jeho mma kempu s názvom CHAMP CAMP, určenému pre začiatočníkov. Attila nám prezradil, že ide už o tretí kemp, ktorý sa koná v Lučivnej od 28. januára do 3. februára. Kemp slúži nielen na zdokonaľovanie techník a taktík, ale aj na tvorbu komunity medzi nadšenými zápasníkmi a začiatočníkmi.

Týmto odvetným zápasom sa uzavrú dve skvelé športové kariéry. Fanúšikovia MMA môžu byť istí, že tento zápas na Pražskom futbalovom štadióne Eden bude plný napätia a nezabudnuteľných momentov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies