FOTO V Sládkovičove sa otvorilo nebo

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 11:55 • 2 min
FOTO V Sládkovičove sa otvorilo nebo

Dlho pripravované podujatie OTVORENIE NEBA V SLÁDKOVIČOVE sme 1.mája 2018 úspešne zvládli, samozrejme, že s pomocou mnohých ľudí, ktorým záleží na zachovaní tradície.

slovakia

left justify in out

Uskutočnil sa  18.ročník a pri zrode ukážky leteckého umenia bol pán Štefan Klement. Teší nás, že tento deň mal aj charitatívny rozmer lebo výťažok získaný z  predaja tombolových lístkov a cukrovej vaty  pôjde tým, ktorí to najviac potrebujú.

 

Zoznam sponzorov a prispievateľov je dlhý a každému kto sa akýmkoľvek spôsobom angažoval patrí úprimné poďakovanie.

 

Spestrením pre občanov, rodičov a deti bola prítomnosť kozmonautov ( Ivan Bella – SK, Bertalan Farkas – HU a Oldřich Pelčák – CZ ) , ale aj hodnotný kultúrny program, rôzne atrakcie a občerstvenie.

 

Všetko sa nieslo v priateľskej  atmosfére s  prejavmi nadšenia z ukážok  leteckých  akrobacií, umenia, ktoré návštevníkom vysoko v oblakoch predviedli piloti Vári Gyula, Besenyei Péter, Jozef Vaško, Jozef Polakovič a  NEBO sa OTVORILO aj vďaka nádhernému počasiu.

 

Čo povedať na záver? Tešíme sa na ďalšie podujatie a ešte raz ďakujeme.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies