Flintstonovci sa v novom spracovaní vrátia na televízne obrazovky

NETKY.SK • 19 Júl 2019, 13:35 • 2 min
Flintstonovci sa v novom spracovaní vrátia na televízne obrazovky

Milovali ste Flintstonovcov? Máte dôvod na radosť, čoskoro sa na obrazovkách objaví ich remake!

slovakia

left justify in out

Animovaná rozprávka Flintstonovci je pôvodne zo 60. rokov minulého storočia. Množstvo svojich fanúšikov má aj v našich končinách a neodmysliteľne sa spája s detstvom nejedného z nás. Ak patríte medzi nich, tešte sa. Produkčná spoločnosť Brownstone Productions patriaca herečke Elizabeth Banks oznámila, že sa pripravuje jeho pokračovanie.

 

Nové spracovanie seriálu je vo svojich začiatkoch. Podľa jeho producentov by však malo ísť o trochu inú verziu Flintstonovcov, na akú sme boli zvyknutí. Pôjde totiž o komediálny seriál pre dospelých, ktorý bude vysielaný v primetime. Postavy z pôvodného animáku však ostávajú.

 

Vrátiť tento úspešný seriál späť do televízií sa pokúšali už v minulosti. Vzniknúť mal konkrétne pod taktovkou Setha MacFarlanea, ktorý sa do projektu pustil v roku 2011. Napokon však od svojich plánov musel ustúpiť, bol totiž natoľko zaneprázdnený, že mu na tvorbu nových Flintstonovcov neostával čas.

 

Elizabeth Banks bude snáď úspešnejšia a populárny seriál parodujúci spoločnosť sa jej opäť podarí „oživiť“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies