Fitneska Dominika Gajdošová získala zlato v Las Vegas

NETKY.SK • 14 November 2016, 10:38 • 2 min
Fitneska Dominika Gajdošová získala zlato v Las Vegas

LAS VEGAS/NITRA – Slovenská fitneska Dominika Gajdošová dosiahla životný úspech, v piatok (11.11.) získala zlatú medailu na svetovej súťaži Natural Olympia (INBA/PNBA) v americkom Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Majsterka sveta 2016 z Budapešti získala najvyššie ocenenie už v roku 2015 na európskom šampionáte. Dvadsaťosemročná rodáčka z Nitry, reprezentantka Star Fit Nitra, sa predstavila na Biki Divas Open pod trénerským vedením Romana Koszorua. Prvé miesto získala medzi dvadsiatimi dvoma účastníčkami, ktoré boli rozdelené do dvoch kategórií podľa výšky.

 

 

„Výhre sa veľmi, veľmi teším, pretože po predchádzajúcich tituloch mi chýbala už len Olympia. Všetky zlaté medaily som získala za neuveriteľne krátku dobu - jeden a pol roka, a to si cením najviac,“ povedala Dominika Gajdošová pre MY noviny z Las Vegas.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies