Vo Fight Night Challenge 4 sa proti sebe postavili aj Farkaš proti Gondžalovi, Takács premohol Tankóa

NETKY.SK • 16 Máj 2023, 11:45 • 2 min
Vo Fight Night Challenge 4 sa proti sebe postavili aj Farkaš proti Gondžalovi, Takács premohol Tankóa

TRNAVA - V sobotu (13.5.) sa v mestskej športovej hale v Trnave konal Fight Night Challenge 4. Proti sebe sa, okrem iných, postavili aj Denis Farkaš proti Denisovi Gondžalovi. Prinášame vám ich pozápasové vyjadrenia a odchytili sme takisto aj Žiga Kurina, trénera Šimona Koleňa, či Viliama Tankóa, ktorý sa stretol s Michalom Takácsom.

slovakia

left justify in out

Jedným z viacerých zápasov FNC 4 bol zápas Denisa Farkaša proti Denisovi Gondžalovi. Farkaš hodnotí zápas: ,,Super, nechal som ho vytrápiť sa troška, nechcel som to hneď ukončiť." V zápase podľa neho ,,rozhodli skúsenosti". Do budúcnosti má nejaké ponuky na box a aj na MMA.

 

Farkašov súper Gondžala nevedel, kde presne urobil chybu, ale priznal, ,,že to bol určite slabý výkon" z jeho strany. ,,Chcel som veľmi vyhrať a nerozmýšlal som... Myslel som si, že naňho mám, keďže som v boxe fakt dobrý." V zápase rozhodli podľa neho súperove prvotné štarty. Gondžala dodal, že vo FNC by v budúcnosti chcel vyzvať Baróna.

 

img

Denis Gondžala

 

Po zápase sa vyjadril aj Žigo Kurina, tréner Šimona Koleňa. ,,Výkon môjho zverenca hodnotím na jednotku, aj keď tam bolo pár chybičiek, ale treba zase uznať a uvedomiť si, že to bol jeho druhý zápas. Na druhý zápas, si myslím, že ten pohyb a tá koordinácia tela bola výnimočná. Očakávali sme, že Natan pôjde na prvé kolo na K.O., našťastie sa Šimon postavil z toho úderu, pekne ho trafil ten Natan... Bol psychicky aj fyzicky veľmi dobre na tom. Treba podotknúť, že mal zlomený nos a dva dni dozadu mal horúčky, čiže tá fyzická stránka bola trošku narušená, ale všetko mal usporiadané v hlave tak, ako má byť. Takže som veľmi poctený a šťastný z toho, aký výkon podal... Taktika vyšla na 100 percent a verím, že bude mať príležitosť na FNC 5."

 

FNC 4 ponúkol aj megazápas v boxe. Proti 18-násobnému majstrovi Slovenska v boxe Michalovi Takácsovi sa postavil Viliam Tankó, ktorý v minulosti obsadil tretie miesto na Európskom šampionáte. Tankó mal po zápase podľa svojich slov ,,zmiešané pocity." Dodal, že nebol spokojný s finálnym rozhodnutím. ,,Myslím si, že som bol lepší v ringu. Prvé kolo mi odišlo, mohlo odísť... Druhé som bol mierne lepší, v treťom som bol jednoznačne lepší... Myslím si, že som bol lepší, ja nemám problém uznať prehru, ale keď nie je lepší súper, tak , bohužiaľ, musím to hovoriť takto, jak to hovorím... [Súper] v ničom ma neprekvapil, lebo poznáme sa a presne takýto priebeh som očakával od neho, tie jeho zdviháky, háky za hlavu... Prvé kolo som hľadal tú vzdialenosť naňho, druhé a tretie kolo už som na to prišiel a aj som ho nachytal viackrát a on mi bil veľa do krytu, a keď nie do krytu, tak za hlavu." Tankó ešte dodal, že keď dostane ponuku FNC, tak to určite príjme, keďže rád trávi čas v ringu.

 

img

Viliam Tankó

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies