Elita amatérskeho MMA v Albánskom meste športu: MS IMMAF 2023

NETKY.SK • 20 November 2023, 11:11 • 2 min
Elita amatérskeho MMA v Albánskom meste športu: MS IMMAF 2023

Medzinárodná federácia zmiešaných bojových umení (IMMAF) s potešením potvrdzuje, že Majstrovstvá sveta IMMAF 2023 sa oficiálne uskutočnia v albánskej Tirane v dňoch 20. - 25. novembra, pričom registrácia na turnaj sa uskutoční 19. novembra.

slovakia

left justify in out

Majstrovstvá sveta, ktoré organizuje Albánska federácia MMA (ALBMMAF), sa uskutočnia v Tirane, Európskom meste športu 2023, v priestoroch Olympijského parku v Tirane. Majstrovstvá sveta IMMAF v roku 2023 budú druhým ročníkom tohto prestížneho podujatia v Európe. 

 

Od roku 2014 viac ako 125 absolventov IMMAF dosiahlo úspechy v najväčších profesionálnych propagáciách MMA na svete vrátane: UFC, BRAVE Combat Federation, BELLATOR MMA, PFL, Invicta FC a ďalších, vďaka čomu je IMMAF najlepšou skúšobňou "Kde sa rodia hviezdy". 

 

V Tirane sa budú ďalšie amatérske talenty snažiť zopakovať úspechy bývalých šampiónov, ako sú napríklad v súčasnosti najvyššie postavení bojovníci UFC Amanda Ribas (BRA) a Brendan Allen (USA), Mohamad Mokaev ( GBF ) , Raul Rozas (Mex) ako aj nový šampión BRAVE CF v bantamovej váhe Jose Torres (USA).

 

Slovensko budú reprezentovať tito zápasnici:
V Junioroch: Eva ErdélyiováMatúš HarantMário BrezovskýAdam MRabet 

V Senioroch: Samir SmaaliOlexandryna Kostyik

Realizačný tím dopĺňajú: Tomáš Meliš, Marek Herda, Richard Konc, Mikuláš ErdélyiRoney Oosterbeek

Títo priekopníci si vyšliapali cestu k veľkosti a teraz slúžia ako príklad pre ďalšiu generáciu umelcov zmiešaných bojových umení, ktorí majú teraz vlastnú príležitosť dostať sa na vrchol tohto športu. 

Prezident Slovenského zvazu MMA a ligy MAMMAL povedal: 

"Tirana v Albánsku sa stane Európskym mestom športu 2023. Bude váženým hostiteľským mestom majstrovstiev sveta IMMAF v roku 2023. Svetová organizácia IMMAF je “liga majstrov” v Svetovom MMA.  Je "miestom, kde sa rodia hviezdy", keďže začínajúci amatéri MMA začínajú svoju cestu zmiešanými bojovými umeniami.

V roku 2022 sa v srbskom Novom Beograde (Belehrad) konali majstrovstvá sveta IMMAF, na ktorých sa zúčastnilo 520 športovcov zo 62 krajín. 
Pre Slovensko bol Belehrad fantastický, keďže Eva Erdélyová získala historickú prvu striebornú medailu v Junioroch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies