Ďurica sa zranil, dva týždne bude mimo hry

NETKY.SK • 5 December 2017, 12:30 • 2 min
Ďurica sa zranil, dva týždne bude mimo hry

TRABZON - Tréner tureckého futbalového klubu Trabzonspor Riza Calimbay približne dva týždne nebude mať k dispozícii slovenského obrancu Jána Ďuricu. Dôvodom je zranenie ľavého ramena, ktoré si čoskoro 36-ročný stopér (nar. 10. decembra 1981) privodil v prvom polčase pondelkového domáceho ligového zápasu proti Antalyasporu (3:0).

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web Trabzonsporu s dôvetkom, že dunajskostredský rodák po stretnutí absolvoval röntgenové vyšetrenie aj vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Ďurica, ktorý v novembri uzavrel reprezentačnú kapitolu, v pondelok nastúpil v základnej zostave a v stopérskej dvojici s krajanom Tomášom Hubočanom, z ihriska odišiel v 27. minúte.

 

Stredopoliari Matúš Bero a Juraj Kucka boli na lavičke náhradníkov. Trabzonspor po 14. kole najvyššej tureckej súťaže s 22 bodmi figuruje na 8. priečke tabuľkového poradia (bilancia 6-4-4), má osembodové manko na vedúci Istanbul Basaksehir.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies