Reportáž: Známy bojovníci na evente Králi Ulice V: Čo hovoria Pukač, Ryšavý, Fodor, Vojtela, Smaali či Babinec?

NETKY.SK • 18 Apríl 2024, 18:30 • 2 min
Reportáž: Známy bojovníci na evente Králi Ulice V: Čo hovoria Pukač, Ryšavý, Fodor, Vojtela, Smaali či Babinec?

Na evente Králi ulice V sme stretli známych slovenských fighterov ktorý nám prezradili mnoho pikošiek ale aj to či by si vyskúšali box bez rukavíc a čo hovoria na Cyrila Pažitného a jeho organizáciu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na nedávnom  evente Králi ulice sme mali vzácnu príležitosť porozprávať sa so známymi zápasníkmi o ich zážitkoch a zábave na podujatí.  Bojovníci nám prezradili, ako si užívajú atmosféru podujatia, čo ich čaká v najbližšej budúcnosti, ale aj to či by si raz vyskúšali súboje bez rukavíc.

V chronologickom poradí sa nám podarilo stretnúť a porozprávať sa s jedným zo zápasníkov organizácie Tonym Babincom ktorý poodhalil svoje plány do budúcnosti aj keď nám ešte s istotou nevedel povedať kedy ho môžeme opäť vidieť v slamenom ringu.
Už v hale sme vyspovedali nikoho iného ako šampióna Králi Ulice do 66 kg, Tomáša Vojtelu.
Iba 20 ročný borec, mladíckeho vzhľadu však má za sebou už mnoho úspechov. Okrem iného je aj prvý Slovák bojujúci v najlepšej Bare Knuckle lige na svete –Bare Knuckle Fighting Championship BKFC, kde to má momentálne 1-1. 

Podľa Vojtelových slov bola atmosféra úžasná: ,,Za mňa je tu brutálna atmosféra, každým ďalším turnajom, strašne nedupané zápasy dneska, podľa mňa najlepšia karta čo tu mohla byť, strašne sa teším. A my sa rozhodne tešíme aj na Tomáša ktorý nám v rozhovore prezradí o jeho nasledujúcich plánoch a zápasoch."

Ďalší z účastníkov, víťaz viacerých dôležitých a oku lahodiacich zápasov, Karol ,,Bomby,, Ryšavý, ktorého sme stretli  v spoločnosti jedného z najnadanejších mladých prospektov Samira Smaaliho sa taktiež vyjadrili veľmi pozitívne a na otázku či by si strihli zápas v boxe bez rukavíc niekedy v budúcnosti, Ryšavý priznal: Ja určite áno nemal by som problém, ale financie treba nato lebo za málo peňazí  by som nešiel určite do toho lebo tam je riziko zranenia, je tam riziko vybitých zubov a podobne, takže by to naozaj muselo byť zaplatené. Smaali už len doplnil a podporil svojho tímového kolegu: ,,Ja tak isto jak môj starší brácha.“ Čo ich čaká v blízkej budúcnosti sa už dozviete z rozhovoru.

Dvojicu fighterských bratov ktorých sme stretli ku koncu večera a ktorých sa nám podarilo vyspovedať boli nikto iný ako chalani z Fightislavy, Róbert ,,Diamantový Čávo,, Pukač a František Fodor. Obaja nám prezradili mnoho zaujímavých noviniek ale aj pikošky z Robovho posledného zápasu s nemeckým keltom Christianom Jungwirthom.
Keďže chalani odišli zo jedného z najznámejších gymov – bratislavskej OFY, zisťovali sme či v budúcnosti plánujú aj vlastný gym.

Fanúšikovia bojových športov sa teda môžu tešiť na mnoho noviniek v podaní týchto skvelých bojovníkov. Netky budú pri všetkom podstatnom a budeme bedlivo sledovať ich kariéry aj životné cesty.
Buďte pritom snami aj vy a hoďte follow na nový Instagram Netiek, NetkyX kde sa budeme špeciálne venovať všetkých extrémnym a zaujímavým športom, 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies