Duda nedohral zápas proti Wisle, jeho stav nie je vážny

NETKY.SK • 1 Jún 2015, 08:52 • 2 min
Duda nedohral zápas proti Wisle, jeho stav nie je vážny

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant v službách poľského klubu Legia Varšava Ondrej Duda nedohral pre zranenie nedeľňajší duel 35. kola tamojšej najvyššej súťaže Ekstraklasy proti Wisle Krakov (1:0). Duda odstúpil z hry v 65. min po tom, ako ho pred šestnástkou hostí fauloval jeden z hráčov súpera.

slovakia

left justify in out

"Ešte je príliš skoro, aby sme robili závery ohľadom stavu Ondreja Dudu. Nestihol som sa ešte porozprávať s naším lekárom. Dúfam, že zranenie nie je vážne a Duda nastúpi v zostávajúcich dvoch kolách," vyhlásil na pozápasovej tlačovej konferencii tréner Legie Henning Berg. 

 

Dvadsaťročný rodák zo Sniny všetkých upokojil vyhlásením na sociálnej sieti Instagram. "Pokiaľ ide o moje zdravie, všetko je v poriadku," napísal niekdajší hráč MFK Košice, ktorý figuruje v nominácii trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na kvalifikačné stretnutie o postup na ME 2016 proti Macedónsku (14. júna v Žiline). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies