Dokument o Karlovi Gottovi prinesie dojemný príbeh už tento týždeň

NETKY.SK • 12 Október 2020, 10:09 • 2 min
Dokument o Karlovi Gottovi prinesie dojemný príbeh už tento týždeň

Celovečerný dokumentárny film KAREL predstavil oficiálnu upútavku už dávnejšie. Snímka sľubuje ojedinelý pohľad do súkromia a do duše Karla Gotta. Spevák sa vo filme spoločne s režisérkou Olgou Malířovou Špátovou vydáva po stopách svojho života.

slovakia

left justify in out

 

Stretáva sa s ľuďmi, ktorí zohrali v jeho živote dôležitú úlohu, a vracia sa na miesta, ktoré v ňom zanechali výraznú stopu. Jedným z takých miest je aj konzervatórium, kde čaká jedno z mnohých prekvapení - zistenie, že si kedysi vyslúžil dvojku zo správania a štvorku z usilovnosti.

 

 

Režisérka pracovala na filme KAREL približne dva roky, natáčanie potom prebiehalo v priebehu posledného roka Gottovho života. 

 

Snímka odhaľuje Gottov rodinný život, jeho nadhľad a humor, nevyhýba sa ale ani boju s chorobou.

 

Film predstaví Karla Gotta v 127 minútach. Počas natáčania vzniklo ohromné ​​množstvo vzácnych filmových scén, dať snímke KAREL výslednú podobu bola preto extrémne zložitá a náročná úloha. 

 

Film obsahuje rad málo známych archívnych materiálov a samozrejme v ňom znejú aj slávne Gottove piesne. Pri príležitosti uvedenia filmu vydáva Supraphon na 2CD a v digitálnych formátoch soundtrack, ktorý obsahuje ich originálne nahrávky.

 

Film Karel vstúpi do slovenských kín 15. októbra 2020. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies