Ako trávia Vianoce slovenské známe tváre? Pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek!

NETKY.SK • 23 December 2020, 15:24 • 2 min
Ako trávia Vianoce slovenské známe tváre? Pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek!

Vianoce sú najkrajším sviatkom roka. Narodenie Ježiša Krista oslavujú kresťania po celom svete. Tradície na Vianoce dodržiavajú aj slovenské známe tváre. Čo si nadelila pod stromček speváčka Katka Knechtová, čo pečie herec Martin Huba a aké bude mať Vianoce majster bojových umení Attila Végh či odborník na krásu Jozef Oklamčák si pozrite v exkluzívnej reportáži.

slovakia

left justify in out

 

Pokoj, šťastie, zdravie, lásku a rodinnú pohodu. To si na sviatky želá každý z nás. K symbolom Vianoc patrí vyzdobený vianočný stromček a pod ním vianočné darčeky pre blízkych.

 

“Nadelila som si krásny vianočný darček -  je ním môj najnovší album „SVETY“, ktorý nesmie chýbať na žiadnej vianočnej besiedke a ani pod žiadnym stromčekom,“ smeje sa Katka Knechtová.

 

img

 

Pre speváka Roba Opatovského budú tohtoročné Vianoce prvé v novom dome. A novinku má aj Attila Végh. „Na Vianoce budeme celá rodina pokope. Teším sa veľmi, teraz budú naše sviatky trošku iné. Budú krajšie, pretože máme malého synčeka Attilku, takže sme o jedného viac,“ teší sa majster bojových umení Attila Végh.

 

img

 

Tradície na sviatky dodržiava aj herec Martin Huba, ktorý spolu s manželkou pečie 17 druhov vianočného pečiva. Tradičné Vianoce prežíva aj odborník na krásu Jozef Oklamčák.  

 

„Vianoce strávim s rodinou a najbližšími, s mojou manželkou, synmi, nevestami a vnúčatami. Na štedrovečernom stole nesmie chýbať kapustnica a bobáľky. Milujem cukrovinky, mám takú zásadu, že celý december nejem sladkosti, aby som počas sviatkov až do Silvestra mohol jesť cukrovinky, ktoré napečie moja manželka,“ prezradil Jozef Oklamčák.

 

img

 

Ako sa tešia na Vianoce herečka Mirka Galis Partlová a herci Ján Slezák, Dávid Hartl a Patrik Vyskočil či bratia Timkovci z kapely No Name prezradili v exkluzívnych rozhovoroch. Do nového roku 2021 si všetci najviac želáme jediné - aby sa skončila korona kríza a život sa vrátil do normálnych koľají.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona