Miloš Fafrák, ktorý kritizoval Bokroša dohrá sezónu v USHL

NETKY.SK • 10 Január 2019, 14:37 • 2 min
Miloš Fafrák, ktorý kritizoval Bokroša dohrá sezónu v USHL

DES MOINES - Slovenský hokejový útočník Miloš Fafrák bude v závere aktuálnej sezóny pôsobiť v americkej juniorskej súťaži USHL, kde sa dohodol na spolupráci s tímom Des Moines Buccaneers a stane sa spoluhráčom brankára Romana Durného.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný krídelník mal pôvodne zamieriť do prvoligového Martina, ktorého je odchovancom. Informáciu priniesol facebookový profil Hokej Martin, ktorý cituje riaditeľa tamojšieho klubu Milana Murčeka.

V doterajšom priebehu aktuálneho ročníka účinkoval Fafrák v projekte HK Orange 20, kde odohral 24 zápasov v najvyššej súťaži s bilanciou 10+7. V St. Nicolaus 1. lige absolvoval dvanásť štartov so ziskom siedmich bodov za dva góly a päť asistencií.

 

Predstavil sa aj na nedávnych majstrovstvách sveta juniorov v Kanade, po ktorých skončení otvorene kritizoval trénera Ernesta Bokroša. Mladý hokejista už v minulosti účinkoval v zámorí, v prechádzajúcej sezóne pôsobil vo WHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies