Dnes na večeru pripravíme srbské ražniči. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčovej panenky, 250 g cibule, 100 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, olej, lečo, Príprava Mäso umyjeme a osušíme.
Suroviny pre 4 osoby:
600 g bravčovej panenky, 250 g cibule, 100 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, olej, lečo,
Príprava:
Mäso umyjeme a osušíme. Nakrájame na plátky, vyklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme, pokrájame na malé kocky. Striedavo napichujeme s cibuľou a slaninou na ihly. Zo všetkých strán prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme lečo, ktoré krátko podusíme. Ražniči podávame položené na leče, vhodnou prílohou sú varené zemiaky.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies