Dnes na večeru pripravíme srbské ražniči.

NETKY.SK • 14 Marec 2012, 08:03 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme srbské ražniči.

Dnes na večeru pripravíme srbské ražniči. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 600 g bravčovej panenky, 250 g cibule, 100 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, olej, lečo, Príprava Mäso umyjeme a osušíme.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčovej panenky, 250 g cibule, 100 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, olej, lečo,

Príprava:

Mäso umyjeme a osušíme. Nakrájame na plátky, vyklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme, pokrájame na malé kocky. Striedavo napichujeme s cibuľou a slaninou na ihly. Zo všetkých strán prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme lečo, ktoré krátko podusíme. Ražniči podávame položené na leče, vhodnou prílohou sú varené zemiaky.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies