Dieťatko prezidentského páru Sarkozyovcov už má prezývku - "Minikozy"

NETKY.SK • 22 September 2011, 21:14 • 2 min
Dieťatko prezidentského páru Sarkozyovcov už má prezývku - "Minikozy"

Dieťatko prezidentského páru Sarkozyovcov už má prezývku - "Minikozy"

slovakia

left justify in out

Tehotenstvo prvej dámy Francúzska Carly Bruniovej-Sarkozyovej sa stáva témou rozhovorov bežných Francúzov. Tí už dokonca vymysleli prezývku pre dieťatko, ktoré sa narodí koncom októbra - volajú ho "Minikozy".
Ide o prvé spoločné dieťa prezidenta Nicolasa Sarkozyho a jeho tretej manželky. 
Z dvoch predchádzajúcich manželstiev má Sarkozy troch synov, zatiaľ čo Bruniová, v Taliansku narodená speváčka a bývalá modelka, má jedného syna.
Polroka pred voľbami hlavy štátu môže bábätko v Elyzejskom paláci získať sympatie voličov. Je to príležitosť, ktorú Sarkozy zrejme nebude chcieť zmeškať, pričom sa zároveň snaží vyhnúť chybám, ktoré by pritiahli neželanú pozornosť.
Tehotenstvo prvej dámy je označované za súkromnú záležitosť a dokonca dosiaľ nebolo ani oficiálne potvrdené, hoci fotografie z májového summitu G8 v Deauville vyslali jasný odkaz, napísala agentúra DPA.
Snímky ukazujú Carlu Bruniovú v krátkych a nevinne pôsobiacich šatách značky Chanel, ako starostlivo drží ruky okolo tehotenského bruška.
Prví, ktorí o tehotenstve prehovorili, boli budúci starí rodičia. Matka Carly Bruniovej sa o tom vyjadrila pre talianske médiá, zatiaľ čo otec Nicolasa Sarkozyho pre nemecký bulvárny denník Bild.
Hoci už celý svet vie o tom, že Carla Bruniová je v druhom stave, nikto nemôže Sarkozyho obviniť zo zneužívania príchodu potomka na politické účely, konštatovala DPA.
Sarkozy pritom oficiálne ešte ani neoznámil zámer kandidovať v budúcoročných voľbách hlavy štátu. Všeobecne sa však očakáva, že sa o druhé volebné obdobie bude uchádzať.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies