FOTO Babička sa chcela odfotiť na ľadovej kryhe, odplavilo ju na more

NETKY.SK • 4 Marec 2019, 13:17 • 2 min
FOTO Babička sa chcela odfotiť na ľadovej kryhe, odplavilo ju na more

Chcela mať pamiatku z výletu na Island, nakoniec z toho však bola záchranná akcia.

slovakia

left justify in out

Postaršia Američanka Judith Strengová podnikla svoj vysnívaný výlet na Island. Vybrala sa sem so  synom a ako inak, okrem zážitkov, ktoré ostanú zachované v pamäti si treba niektoré aj zvečniť fotografiami. Presne to chcela spraviť Judith, keď si sadla na jednu z ľadových krýh na pláži.

 

Kus ľadu vyzeral úplne ako kreslo, a tak sa žene zdalo, že by z toho mohol byť naozaj skvelý záber. „Vyzeral, že priamo pozýva k posadeniu a ja som si povedala, že to bude zábava,“ skomentovala babička svoje pohnútky. Ale určite nepočítala s tým, čo bude nasledovať.

 

Kým Judith pózovala, zatiaľ čo ju syn Rod fotil, k pláži sa prihnala veľká vlna, ktorá kryhu v sekunde vzala na more, potom sa už len viac a viac vzďaľovala od brehu. Vydesená Američanka našťastie nespanikárila natoľko, aby sa z kryhy zošmykla do ľadovej islandskej vody a vydržala tam až do svojej záchrany.

 

Seniorku ratoval kapitán lode, ktorá bola práve neďaleko brehu. Chvalabohu, všetko dopadlo dobre a nikomu sa nič nestalo. Z kurióznej udalosti ostali len vtipné fotografie a príbeh, ktorý sa v rodine Strengových bude zrejme ešte dlho rozprávať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies