Deschamps nominoval na Albánsko a Švédsko, nechýba ani Lacazette

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:57 • 2 min
Deschamps nominoval na Albánsko a Švédsko, nechýba ani Lacazette

PARÍŽ - Útočník Olympique Lyon Alexandre Lacazette je opäť v nominácii francúzskej futbalovej reprezentácie, ktorú čakajú prípravné zápasy s Albánskom a Švédskom.

slovakia

left justify in out

Tréner Didier Deschamps sa rozhodol povolať Lacazetteho, ktorý chýbal na MS v Brazílii, pre jeho výbornú formu. Spoločne s Andrem-Pierrem Gignacom z Olympique Marseille je s 10 gólmi najlepším strelcom francúzskej ligy. Prvý štart za uplynulé dva roky by si mohol v najcennejšom drese pripísať Mapou Yanga-Mbiwa, ktorému sa takisto ušlo miesto v Deschampsovom zozname.

 

"Les Bleus" čaká o týždeň v piatok súboj s Albánskom, pričom oba tímy sú v rovnakej skupine kvalifikácie EURO 2016. Francúzsko ako hostiteľ šampionátu má však na podujatí isté miesto a počas kvalifikácie hrá iba prípravné duely. Štyri dni po Albánsku je v Marseille na programe duel so švédskou reprezentáciou.

Nominácia Francúzska:
brankári:
Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille), Benoit Costil (Rennes)
obrancovia: Lucas Digne (Paríž St. Germain), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Eliaquim Mangala (Manchester City), Loic Perrin (St. Etienne), Bacary Sagna (Manchester City), Benoit Tremoulinas (FC Sevilla), Raphael Varane (Real Madrid), Mapou Yanga-Mbiwa (AS Rím)
stredopoliari: Yohan Cabaye (Paríž St. Germain), Joshua Guilavogui (VfL Wolfsburg), Blaise Matuidi (Paríž St. Germain), Paul Pogba (Juventus Turín), Morgan Schneiderlin (FC Southampton), Moussa Sissoko (Newcastle United)
utočníci: Karim Benzema (Real Madrid), Andre-Pierre Gignac (Olympique Marseille), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), Dimitri Payet (Olympique Marseille), Mathieu Valbuena (Dinamo Moskva)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies