ROZHOVOR: Vyspovedali sme úspešného slovenského boxera Michala Takácsa

NETKY.SK • 15 August 2023, 10:30 • 2 min
ROZHOVOR: Vyspovedali sme úspešného slovenského boxera Michala Takácsa

BRATISLAVA - Michal Takács je 16- násobný Majster Slovenska, ktorý má na svojom konte ešte množstvo ďalších úspechov. Pozval náš štáb do svojho gymu, kde sme sa ho spýtali na jeho úspechy či vidiny do budúcnosti.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Michal Takács je veľmi známe meno na slovenskej boxerskej scéne, o čom značí aj množstvo jeho úspechov, z ktorých by sme mohli vytýčiť napríklad to, že bol až 16 -násobný majster Slovenska3-krát bol piaty na Majstrovstvách Európy a 2-krát piaty na Majstrovstvách sveta. Čo sa týka medzinárodných turnajov, tak Michal Takács bol či už víťaz medzinárodného turnaja Dan Pozniakas v Litve, kde bolo až 40 štátov sveta alebo na medzinárodnom turnaji Veľká cena v Ústí Nad Labem 2021 sa zaradil medzi finalistov.

 

K boxu mal Takács blízko odmalička, keďže jeho otec aj strýko vyrastali ako boxeri a boxoval takisto aj jeho starší brat. Ako sám tvrdí: ,,vyrastal som v dobrých podmienkach a keďže sa celá rodina venujeme boxu, vždy ma plne podporovali." 

V súčasnosti Takács pripravuje rapera Moma na zápas s bývalým hokejistom Mariánom Hossom, o čom nám niečo rozpovedal v rozhovore. Takisto nám povedal niečo o Fight Night Challenge, ktorý tento hviezdny zápas Moma a Mariána Hossu organizuje. Pozrite si rozhovor s Michalom Takácsom, ktorý nám povedal čosi viac o svojej príprave a tréningoch či tiež aj o svojich plánoch do budúcna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: NETKY / Warriors Games Foto: Warriors Games
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies