Borat sa vracia na scénu, tentoraz namiesto kín na internet

NETKY.SK • 8 Október 2020, 12:20 • 2 min
Borat sa vracia na scénu, tentoraz namiesto kín na internet

Pokračovanie komédie Borat bude na Amazon Prime od 23. októbra, informuje filmový portál Collider. Politicky nekorektný Kazach sa vracia v plnej sile a opäť cestuje po Amerike.

slovakia

left justify in out

 

Boratov nasledujúci film: Dodanie podivuhodného úplatku americkému režimu za účelom získania výhody kedysi slávneho národa Kazachstanu (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan). Tak by sa dal preložiť názov snímky, ktorý sa po štrnástich rokoch vracia s postavou vymysleného kazašského reportéra.


Autor a predstaviteľ titulnej úlohy Sacha Baron Cohen tvrdí, že tentoraz skutočne riskoval svoj život. Pri vzniku prvého filmu, ktorý sa u nás premietal pod názvom Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa, bol takmer stokrát zatknutý.

 

Borat vymenil výstredné plavky za rúško! Pokračovanie úspešnej komédie uzrie svetlo sveta už o pár dní

 

Pri nakrúcaní druhého dielu čelil nebezpečnejším situáciám kvôli koronavírusovej pandémii a rôznym politickým protestom, zhromaždením a nepokojom. Dokonca dvakrát musel nosiť nepriestrelnú vestu. 

 

Podľa traileru sa zdá, že Borat má teraz dcéru, ktorá je tehotná. Navštívi pastora, pravicovo oritentovaných vidieckych buranov aj politické mítingy. Opäť hovorí svojou čarovnou angličtinou a používa rôzne prevleky. Vo filme sa objavia, okrem iného, politici Rudi Giuliani a Mike Pence. Sacha Baron Cohen je známy aj filmom Ali G, kde vystúpil napríklad Donald Trump. 

 

 

Réžie filmu sa ujal Jason Woliner. Scenár spísali Peter Baynham, Jena Friedman a Sacha Baron Cohen. Mení sa tiež distribúcia mystifikačná komédia, Borat 2 vstupuje 23. októbra do online distribúcie prostredníctvom spoločnosti Amazon.

 

Prvý Borat z roku 2006 sa stal celosvetovým hitom a urobil zo Sacha Barona Cohena superhviezdu. Novátorský odvážny prístup k humoru ocenila kritika, ale veľa ľudí, ktorých zosmiešnil, Cohena po premiére žalovali. Urazil sa tiež prezident Kazachstanu, ktorého krajinu Cohen vykreslil ako veľmi primitívny zapadákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies