Chicago vyradilo Toronto, zabojuje proti Miami o post nasadenej osmičky

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 10:05 • 2 min
Chicago vyradilo Toronto, zabojuje proti Miami o post nasadenej osmičky

NEW YORK - Chicago Bulls zvíťazilo v play in NBA na palubovke Toronta Raptors 109:105. Uspeli aj hráči Oklahoma City Thunder, ktorí zvíťazili v New Orleans nad domácimi Pelicans 123:118.

slovakia

left justify in out

Basketbalisti Chicaga Bulls zvíťazili v play in NBA na palubovke Toronta Raptors 109:105 a zostávajú tak v hre o post nasadenej osmičky v play off Východnej konferencie. Zach LaVine sa na výhre podieľal 39 bodmi, z toho 30 dosiahol v druhej polovici zápasu. Bulls zabojujú v noci na sobotu proti Miami o pozíciu číslo osem na východe. Víťaz tohto duelu sa stretne v 1. kole play off s najlepším tímom základnej časti Milwaukee. Pre Raptors sa sezóna skončila.

 

V noci na štvrtok uspeli aj hráči Oklahoma City Thunder, ktorí zvíťazili v New Orleans nad domácimi Pelicans 123:118. Shai Gilgeous-Alexander pomohol k triumfu 32 bodmi, Josh Giddey prispel 31 bodmi, desiatimi asistenciami a deviatimi doskokmi. Oklahoma narazí v boji o pozíciu nasadenej osmičky v Západnej konferencii na Minnesotu. Úspešného potom čaká v play off najlepší tím konferencie Denver. Pelicans vypadli z play in. play in NBA: Toronto - Chicago 105:109, New Orleans - Oklahoma City 118:123.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies