Tesla Model 3 potvrdila svoju bezpečnosť v priamom prenose

NETKY.SK • 3 Január 2020, 15:26 • 2 min
Tesla Model 3 potvrdila svoju bezpečnosť v priamom prenose

Tesla berie úroveň bezpečnosti svojich elektromobilov vážne, čoho príkladom je aj vydarený Model 3, ktorý je mimochodom odnedávna oficiálne dostupný aj pre Slovensko.

slovakia

left justify in out

Ten pri nedávnej hromadnej nehode v Číne ukázal úžasnú pevnosť strechy, infromoval Teslarati.

 

Napriek tomu, že mnoho ľudí stále o bezpečnosti elektromobilu Tesla Model 3 pochybuje, podarený kúsok od americkej automobilky neustále potvrdzuje priamy opak.

 

Najnovším príkladom je hromadná nehoda, ku ktorej došlo v čínskom Guangdonge. Na Twitteri sa totiž objavili zábery a fotografie z incidentu, ktoré ukazujú ako si Model 3 počas havárie udržal neporušenú strechu.

 

 

Bezpečnostný rating

Napriek hrozivej scény sa vodičovi Tesly údajne podarilo uniknúť bez utrpenia vážnejších zranení, k čomu určite prispela aj vysoká úroveň bezpečnosti jeho vozidla.

 

Video znázorňujúce následky havárie tiež ukazuje, že priestranná kabína Modelu 3 zostala napriek vážnej nehode neporušená, čo tiež platilo aj pre jeho strechu.

 

Nehoda tak potvrdzuje najvyšší bezpečnostný rating od Poisťovacieho inštitútu pre bezpečnosť na cestách (IIHS), ktorý získal elektromobil v septembri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies