Chelsea chcela Kolašinaca, Schalke povedalo nie

NETKY.SK • 1 Február 2017, 16:07 • 2 min
Chelsea chcela Kolašinaca, Schalke povedalo nie

LONDÝN - Líder anglickej futbalovej Premier League, londýnsky FC Chelsea, sa v závere zimného prestupového obdobia neúspešne usiloval získať do svojho kádra Bosniaka Seada Kolašinaca z nemeckého bundesligového Schalke 04.

slovakia

left justify in out

"Áno, z ich strany bol záujem, klub to však ihneď zmietol zo stola," uviedol Heidel, pričom podľa spomenutého zdroja Chelsea vyrukovala najskôr s odstupným vo výške 6 miliónov eur, neskôr možno aj s desaťmiliónovým návrhom. "The Blues" v stredu potvrdili odchod iného zadáka, Srba Branislava Ivanoviča, do ruského Zenitu Petrohrad.

Dvadsaťtriročnému ľavému obrancovi Kolašinacovi v lete vyprší zmluva so Schalke, vedenie tímu z Gelsenkirchenu sa však rozhodlo ponechať si ho aj na jarnú časť sezóny. V súvislosti s jeho budúcnosťou sa hovorí o interese turínskeho Juventusu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies