Domáca MMA scéna zažije v máji rozkvet. Na čo všetko sa môžu fanúšikovia tešiť?

NETKY.SK • 24 Marec 2021, 10:24 • 2 min
Domáca MMA scéna zažije v máji rozkvet. Na čo všetko sa môžu fanúšikovia tešiť?

Svet zmiešaných bojových umení ponúka divákom turnaje prakticky neustále, najčastejšie ide o udalosti spoločnosti UFC, nezaostáva však ani domáca scéna. Blížiaci sa máj však bude pre fanúšikov československých bojovníkov ešte o čosi zaujímavejší. Sledovať budeme napríklad tri súboje domácich zástupcov v spomínanej UFC.

slovakia

left justify in out

UFC Fight Night 188 – 1.5. – Reyes vs Procházka

Hneď na začiatku mesiaca uvidíme dôležitý súboj Reyesa a Procházku, ktorý určite zamieša karty v poloťažkej váhe. Očakáva sa, že sa víťaz duelu výrazne priblíži k titulovému zápasu.

 

OKTAGON 23 – 1.5. – Buday vs Minda?

Hoci zatiaľ nie je nič oficiálne potvrdené, hlavným ťahákom ďalšieho turnaja organizácie Oktagon MMA bude s najväčšou pravdepodobnosťou titulový zápas v rámci ťažkej váhy Buday vs Minda, ktorý tak nahradí duel Kozma vs Apollo. Ten bude podľa najnovších informácií posunutý na neskorší termín.

 

 

UFC Fight Night 189 – 8.5. – Klein vs ?

Oči slovenských fanúšikov sa budú upierať na udalosť UFC Fight Night 189, pretože prvý Slovák v UFC, Lajoš Klein, vyrazí do boja. Meno jeho súpera zatiaľ nie je známe.

 

UFC Fight Night 190 – 22.5. – Dvořák vs Paiva

Ďalší zápas čaká aj na českého bojovníka Davida Dvořáka, ktorý si v rámci ligy zatiaľ pripísal dve víťazstvá v rade. Je teda nad slnko jasné, že by si na konto chcel pripísať aj tretiu výhru, ktorú by chcel ozdobiť nejakým pekným ukončením. Ak sa mu to podarí, bude môcť jednať o novej, výhodnejšej zmluve.

 

KSW – Patrik Kincl?

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií uskutoční poľská organizácia KSW v polovici mája ďalší turnaj, na ktorom sa predstaví Patrik Kincl. 31-ročný fighter zatiaľ nemohol prezradiť meno svojho súpera, dodal ale, že sa po dlhšej dobe vracia do welteru, do kategórie do 77 kilogramov.

 

 

OKTAGON 24?

Spoločnosť Oktagon MMA nám už túto sobotu ponúkne podujatie s hlavným ťahákom Vémola vs Ďatelinka, v apríli sa však odmlčí. Máj by tak mohol znamenať hneď dve udalosti, pretože vedenie organizácie sa vyjadrilo, že by tento rok chcelo uskutočniť 12-13 akcií.

 

UFC 262 – Oliveira vs Chandler

Tento turnaj síce s domácou scénou nesúvisí, sledovať ho však budú všetci. Oliveira a Chandler sa pobijú o titul nového šampióna v ľahkej váhe, ktorý je od definitívneho odchodu Khabiba Nurmagomedova do dôchodku bez majiteľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies