Dočká sa Chelsea náhrady za Hazarda? Do Londýna prichádza záložník Barcelony

NETKY.SK • 9 Apríl 2020, 16:11 • 2 min
Dočká sa Chelsea náhrady za Hazarda? Do Londýna prichádza záložník Barcelony

BARCELONA - Futbal sa síce nehrá, no prestupové okno je o to viac zaujímavejšie. Chelsea už dlhodobo hľadá náhradu za svoju bývalú najväčšiu hviezdu Edena Hazarda, ktorý je už hráčom bieleho baletu. Klub sa tentoraz zameral na brazílskeho záložníka.

slovakia

left justify in out

Návrat do Premier League? 

Futbalista Philippe Coutinho by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League. Stredopoliar FC Barcelona je momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov, pred prestupom do katalánskeho klubu si obliekal dres FC Liverpool. Podľa informácií španielskych médií teraz Katalánci rokujú s londýnskou Chelsea.

 

 

Menší problém 

Oba kluby sú pripravené zabezpečiť prechod Coutinha do Londýna, "The Blues" sú ochotní hradiť v plnej výške jeho plat. Podľa portálu sport.es však chce Barcelona prinútiť Londýnčanov, aby si po skončení hosťovania kúpili Brazílčana za 65 miliónov eur, s čím Chelsea nesúhlasí a sumu chce v zmluve zakotviť ako pohyblivú. Rozhodne je však o čom jednať. a Prestup do Londýna je istý aspoň zatiaľ z pohľadu ročného hosťovania.

 

 

Náhrada za Neymara nevyšla

O Coutinha mali údajne záujem aj Manchester United, Tottenham Hotspur a Arsenal Londýn. V tejto sezóne odohral 27-ročný futbalista v nemeckej bundeslige 22 zápasov, zaznamenal 8 gólov. patrí medzi najlepších záložníkov na svete, v Barcelone však Neymara nahradiť nevedel. Do Katalánska však prestupoval z Liverpoolu ako jeden z najlepších hráčov Premier League. Barca potrebovala svetového hráča do útoku k Messimu a Suarézovi, keďže Neymar sa sťahoval do PSG.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nou Guy (@nouguy17),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies