Disney pokračuje vo výrobe filmu Space Mountain s tvorcami seriálu Cowboy Bebop od Netflixu

NETKY.SK • 22 Apríl 2024, 20:00 • 2 min
Disney pokračuje vo výrobe filmu Space Mountain s tvorcami seriálu Cowboy Bebop od Netflixu

Disneyho hraný film Space Mountain sa práve dočkal prvej veľkej aktualizácie po mnohých rokoch, pretože podľa agentúry THR sa na scenári podieľajú Josh Appelbaum a André Nemec.

slovakia

left justify in out

Dvojica je známa predovšetkým vďaka hranej adaptácii Cowboy Bebop od Netflixu a špionážnemu seriálu Citadela na Prime Video. Posledná aktualizácia, ktorú sme o filme Space Mountain počuli, prišla v roku 2020, keď bolo odhalené, že scenár k filmu napísal autor Obi-Wana Kenobiho Joby Harold. Harold zostáva aj naďalej producentom.

Space Mountain je po kasovom trháku Piráti z Karibiku a po filme Jungle Cruise z roku 2021 s Emily Blunt a Dwaynom "The Rock" Johnsonom v hlavných úlohách posledným Disneyho pokusom o adaptáciu jednej z atrakcií v Disneyho zábavnom parku do podoby celovečerného filmu. Posledná adaptácia atrakcie prišla vlani s filmom The Haunted Mansion (Strašidelný dom), hoci to bol jeden z radu Disneyho filmov, ktoré sa vlani stretávali s kasovými problémami.

Jedna z prvých skutočných vzrušujúcich atrakcií v Disneyho zábavných parkoch, Space Mountain, bola pôvodne otvorená v rezorte Walta Disneyho v roku 1975 a jej druhá verzia bola predstavená v kalifornskom Disneylande v roku 1977. Dlho zostávala jednou z najobľúbenejších atrakcií Disneylandu, jej parkoch v Tokiu, Paríži a Hongkongu.

Dúfajme, že si tento film povedie lepšie ako Appelbaumov a Nemcov Cowboy Bebop, ktorý bol po jednej sezóne zrušený po tom, čo si vyslúžil veľkú nevôľu fanúšikov. Okrem televíznych snímok majú obaja na konte aj filmy ako Mission: Impossible: Ghost Protocol a hrané Korytnačky Ninja z rokov 2014 a 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Deadline, IGN, IMDb, Foto: Dexerto / Disney
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies