Caged Beasts spájajúce budúcnosť ako reťazcoví partneri so spoločnosťou SWIFT: Skúmanie budúcnosti bankovej integrácie

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 11:00 • 2 min
Caged Beasts spájajúce budúcnosť ako reťazcoví partneri so spoločnosťou SWIFT: Skúmanie budúcnosti bankovej integrácie

V nepredvídateľnom svete kryptomien určujú budúcnosť inovácie a spolupráca a vytvorilo sa pozoruhodné partnerstvo, ktoré otvára novú éru v bankovníctve. SWIFT, globálna služba finančných správ, ktorá riadi veľkú väčšinu globálnych peňažných a cenných papierov, sa spojila s Chainlink ($LINK), popredným poskytovateľom web3 infraštruktúry.

slovakia

left justify in out

Ich spolupráca má za cieľ otestovať integráciu verejných a súkromných blockchainov pre globálne bankové aplikácie. Toto partnerstvo spolu s rastom projektov založených na Ethereu ($ETH), ako sú Caged Beasts ($BEASTS), demonštruje obrovský prísľub technológie blockchain pri transformácii finančného systému.

img

Chainlink: The Link k všetkému
Chainlink ($LINK) sa ukázal ako prominentný hráč v kryptomenovom priestore, ktorý ponúka bezpečnú a spoľahlivú decentralizovanú sieť Oracle. Jeho základnou funkciou je prepojenie blockchainových smart kontraktov s reálnymi dátami, čím sa zabezpečí hladké vykonávanie transakcií a automatizácia rôznych procesov. Táto kritická infraštruktúra urobila z Chainlink základný kameň ekosystému decentralizovaných financií (DeFi), ktorý umožňuje vytváranie inovatívnych finančných produktov a služieb.

 

Ethereum: Základ DeFi
Pri diskusii o DeFi nemožno nespomenúť top altcoin Ethereum ($ETH). Ethereum je decentralizovaný blockchain, ktorý umožňuje vývojárom vytvárať a nasadzovať inteligentné zmluvy umožňujúce vytváranie decentralizovaných aplikácií (DApps). Stalo sa základom hnutia DeFi, ktoré hosťuje širokú škálu finančných aplikácií, ako sú decentralizované burzy, pôžičkové platformy a protokoly výnosového poľnohospodárstva. Robustnosť a flexibilita siete Ethereum podporila jej popularitu a urobila z nej základnú platformu pre projekty DeFi.

img

Caged Beasts: Výbušné altcoiny s filantropickým Twistom

Teraz poďme diskutovať o ďalšom altcoine založenom na Ethereu, ktorý by mal explodovať počas prebiehajúceho predpredaja. Caged Beasts ($BEASTS) si kladie za cieľ transformovať finančný priemysel prostredníctvom decentralizácie a uzamknutej likvidity. Koncept „Klietkovej likvidity“ zaisťuje bezkonkurenčnú transparentnosť a integritu blokovaním 75 % získaných prostriedkov až do spustenia tokenu. Caged Beasts sa odlišuje od špičkových altcoinov svojou oddanosťou finančným inováciám a filantropii. Časť jej zisku je pridelená charitatívnym organizáciám bojujúcim proti týraniu zvierat, čím sa zdôrazňuje jej oddanosť sociálnemu vplyvu.
Projekt predstavuje zaujímavý systém sprostredkovania, ktorý generuje pasívny príjem pre referera aj investora pomocou špeciálneho kódu referencie. Skúsení investori aj nováčikovia majú možnosť vygenerovať jedinečný odporúčací kód. Keď niekto iný uskutoční nákup pomocou vášho kódu, vy ako vlastník kódu dostanete 20 % z investovanej sumy v ETH, BNB alebo USDT. Máte slobodu použiť tieto prostriedky podľa vlastného uváženia. Okrem toho investor, ktorý použije váš odporúčací kód, tiež získa ďalších 20% tokenov $BEASTS. Tento projekt kladie dôraz na dôveru, otvorenú komunikáciu a finančnú zodpovednosť, podporuje silnú komunitu a aktívnu účasť prostredníctvom odmien vo forme pasívneho príjmu.

img

Záverečné myšlienky
Spolupráca medzi SWIFT a Chainlink predstavuje významný krok vpred v integrácii verejných a súkromných blockchainov pre globálne bankovníctvo. Technológia Oracle spoločnosti Chainlink v kombinácii s robustnosťou Etherea dláždi cestu pre inovatívne finančné aplikácie a služby.
Okrem toho projekty ako Caged Beasts ($BEASTS) demonštrujú kreatívny a pôsobivý potenciál iniciatív založených na blockchaine, ktoré im umožňujú stať sa ďalším altcoinom, ktorý exploduje. Ak sa chcete dozvedieť viac o Caged Beasts a byť súčasťou tohto revolučného hnutia, nezabudnite zaregistrovať svoj e-mail, vygenerovať svoj jedinečný odporúčací kód a zúčastniť sa predpredaja. Nenechajte si ujsť vzrušujúcu cestu, ktorá vás čaká!

Zistite viac o Caged Beasts (BEASTS):

Web: https://cagedbeasts.com

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies