Víťazku súťaže Miss Slovensko 2020 spoznáme už dnes!

NETKY.SK • 14 August 2020, 8:13 • 2 min
Víťazku súťaže Miss Slovensko 2020 spoznáme už dnes!

Presne 26. februára 1993, sme sa dozvedeli meno prvej Miss Slovensko. Zakladateľ prestížnej súťaže krásy Jozef Oklamčák sa teší už ďalšiemu ročníku súťaže krásnych žien.

slovakia

left justify in out

Miss Slovensko pre rok 2020 mala byť podľa pôvodných plánov už 4 mesiace známa. Pandémia koronavírusu však finále presunula. Náhradný termín padol na dnešný piatok. Pár dní pred galavečerom sme mali možnosť poznať prvú víťazku - Miss Press.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko),

 

V exkluzívnom rozhovore nám viac o súťaži Miss Slovensko 2020 prezradil jej riaditeľ Michael Kováčik, vyspovedali sme aj novú Miss Press Melanie Theresu Beňkovú a autora koruniek Martina Smolku. Viac sa dozviete vo videu.

 

REPORTÁŽ: Prvá víťazka Miss Slovensko 2020 je známa - titul Miss Press získala finalistka Melanie Theresa Beňková!

 

Trochu z histórie

Na začiatku bolo treba spraviť pravidlá! „U nás nikto nemal skúsenosti so súťažami krásy, jednoducho prišiel taký signál, aby som súťaž urobil. Nikto nevedel, aké sú pravidlá hry, na začiatku išlo len o pekné dievča. Pravidlá sa upravovali postupne. V prvom rade išlo o vizuálnu krásu, peknú tvár a peknú postavu,“ zaspomínal si Jozef Oklamčák v rozhovore.

 

Prvú súťaž krásy zorganizoval v auguste 1988. Podľa neho aj napriek zlepšujúcej sa situácii to až také jednoduché nebolo.

 

A tu je Oslava mojej "30" v dnešnom denníku PLUS JEDEN DEŇ v tlačenej podobe. Inač veľmi precízne spracovaný materiál,...

Uverejnil používateľ Jozef Oklamcak Sobota 4. augusta 2018

 

Chceli ho vyhodiť z práce, pretože vraj šíril prvky kapitalizmu. Nakoniec však zistili, že súťaž krásy je dobrá myšlienka najmä pre mladých ľudí, a tak dostal za úlohu to zorganizovať znovu. Začal robiť rôzne súťaže krásy, napríklad Miss stredných škôl, vysokých škôl a iné.

 

Už v júli 1992 sa vedelo, že sa Československo rozdelí. V tom čase organizoval medzinárodnú súťaž o najkrajšiu Slovenku sveta. V Martine bol vtedy medzinárodný festival mládeže, do súťaže sa mohli prihlásiť Slovenky z celého sveta. Vtedy zvíťazila Gabika Haršányová. Z čias československej miss sa vie ešte aj o Ivane Christovej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Christova (@christova.ivana),

 

Prvýkrát si korunku nasadila Karin Majtánová, ktorá sa stala historicky prvou Miss Slovensko v roku 1993. Prvou vicemiss bola Silvia Lakatošová. 

 

Kde si môžete dnes pozrieť Miss Slovensko?

Projekt Miss Slovensko sa každý rok spája s charitou a pomocou. Tentokrát venuje organizátor výťažok z esemeskového hlasovania o hriešne dobrý titul EVA Miss Sympatia 2020 neziskovej organizácii Plamienok. Priamy prenos galavečera Miss Slovensko 2020 odvysiela TV JOJ 14. augusta 2020. Moderátormi budú Marián Čekovský a Milan Zimnýkoval. Počas programu vystúpia Lina Mayer, Dara Rolins, Kali a Ego. Organizátormi súťaže Miss Slovensko sú LGM Production v spolupráci Oklamčák Production a TV JOJ. Netky.sk sa zároveň tešia, že môžu byť súčasťou a sponzorom projektu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona