Mladík so sekerou, ktorý sa dobíjal do NR SR, si prišiel s poslancami vybaviť účty

NETKY.SK • 29 Január 2021, 07:15 • 2 min
Mladík so sekerou, ktorý sa dobíjal do NR SR, si prišiel s poslancami vybaviť účty

BRATISLAVA - Muž so sekerou obviňuje štát, že mu zničil život, rozhodol sa preto vyrovnať si s poslancami účty.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom TV JOJ. Mladý muž, ktorý sa v stredu v poobedňajších hodinách pokúsil dostať do parlamentu so sekerou, ktorú mal v taške tvrdí, že štát mu zničil život, tak sa prišiel pomstiť.

 

V taške mal sekeru a púzdro s dýkou

Ako uviedol bývalý poslanec za OĽaNO Ján Marosz, ktorý bol svedkom celého incidentu, ozbrojený chlap sa snažil do NR SR dostať cez zatvorené dvere.

 

 

"Taký mladý, štíhly v kanadách, ráznym krokom smeruje k parlamentu. Ešte som vravel tomu kolegovi, no ten chlapík vyzerá akoby mal v tej taške výbušniny. Skutočne, keď vošiel do parlamentu, zrazu aj tí ochrankári, čo boli vonku na cigarete, tak sa všetci zhŕkli dovnútra do dverí," povedal pre TV JOJ Ján Marosz. 

 

img

 

Dodal, že keď ho zbadali príslušníci bezpečnostnej služby, okamžite sa na neho vrhlispacifikovali ho.

 

Marosz skonštatoval, že mladík vyzeral veľmi zúfalo a pravdepodobne bol pod vplyvom drog.

 

Keď sa ocitol v priestoroch parlamentu začal kričať, že mu politici a súdy zničili životich vinnou sa ocitol vo veľmi zlej situácii. "Vyzeral, že bol veľmi nešťastný a psychicky na dne," hovorí Marosz.

 

V taške, ktorú držal mal sekeruveľké puzdro s dýkou. Po jeho spútaní dorazila na miesto policajná hliadka. 

 

Prípad vyšetruje kriminálka

"Odborný personál Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky v súčasnosti s Úradom ochrany ústavných činiteľov momentálne analyzuje celkové bezpečnostné opatrenia, z tohto dôvodu presný počet osôb zabezpečujúcich ochranu Národnej rady nie je možné z bezpečnostných dôvodov komunikovať," informovala hovorkyňa Národnej rady SR Michaela Jurcová.

 

Dodala, že aktuálne sa prípadom zaoberá vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky, ktorý v tejto veci vykonáva všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia.

 

img

 

„Bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedol hovorca KR PZ Michal Szeiff. 

 

"Je ťažká doba, mnohí ľudia majú psychické problémy, ale toto určite nebol správny spôsob ako riešiť zlú životnú situáciu," uzavrel Marosz.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZOVANÉ Muž so sekerou sa snažil dostať do budovy Národenej rady SR!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies