Bývalý hráč Wiganu a Fulhamu k Berovi a Ďuricovi do Trabzonu

NETKY.SK • 26 Január 2017, 13:09 • 2 min
Bývalý hráč Wiganu a Fulhamu k Berovi a Ďuricovi do Trabzonu

TRABZON - Kolumbijský ofenzívny univerzál so skúsenosťami z anglickej futbalovej Premier League Hugo Rodallega bude pokračovať vo svojej kariére v tureckom Trabzonspore, stal sa spoluhráčom slovenských reprezentantov Jána Ďuricu a Matúša Bera.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom klubový web. Tridsaťjedenročný rodák z El Carmela naposledy pôsobil v tíme Akhisar Belediyespor (2015 - 2017), do Európy zamieril v roku 2009, obliekal si aj dresy Wiganu Athletic a FC Fulham. Na svojom konte má 43 štartov v seniorskom národnom tíme.

V tureckej Süper Lig odohral Rodallega 51 zápasov, strelil 23 gólov. "Je jedným z najlepších strelcov v Turecku a je tu už dlhší čas, takže pozná krajinu a kultúru, rýchlejšie sa adaptuje. Ide o dobrý transfer," skonštatoval viceprezident Trabzonsporu Ahmet Cubukcu. Rodallega doplnil: "Trabzonspor je veľký klub, dosiahol veľa úspechov. Som veľmi šťastný a hrdý, že som prišiel do klubu s takou úžasnou históriou. Mojím cieľom je hrať dobre a pomôcť tímu dostať sa na vyššie priečky." Trabzonsporu zatiaľ aktuálny ročník tamojšej Süper Lig nevychádza podľa predstáv, v 18-člennej tabuľke figuruje na 10. priečke. Po 18. kole má 24 bodov (bilancia 7-3-8).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies