Bratislavské Nové Mesto v januári zorganizuje v poradí tretí reprezentačný ples

NETKY.SK • 21 November 2023, 08:30 • 2 min
Bratislavské Nové Mesto v januári zorganizuje v poradí tretí reprezentačný ples

BRATISLAVA - Mestská časť obnovuje tradíciu reprezentačných plesov po šiestich rokoch. V sobotu, 27. januára 2024 o 19.00 zažijú hostia v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 atmosféru skutočného Orient Expressu.

slovakia

left justify in out

Slávny vlak, ktorý pôvodne spájal bohémsky Paríž s orientálnym Istanbulom a symbolizoval luxus spojený s romantikou cestovania. Navodiť historickú atmosféru tajomstva a dobrodružstva, akú kedysi prežívali práve cestujúci Orient Expressu, sa rozhodli aj organizátori v poradí tretieho reprezentačného plesu bratislavského Nového Mesta. Obnovenú plesovú tradíciu podporuje aj starosta mestskej časti Matúš Čupka: Ples je príležitosť na stretnutie sa so susedmi, priateľmi, či známymi. Verím, že príjemná atmosféra podporí spolupatričnosť k našej mestskej časti a umožní nám všetkým spoznať nových Novomešťanov.”

 

Program obohatí tajný hudobný hosť

Počas celého večera bude hostí sprevádzať konferenciérka, divadlená herečka a tanečníčka Veronika Zelinka Macková, známejšia pod umeleckým menom Lady Vivien. Výpravcom Orient Expressu sa stane herec, spevák a režisér Martin Michael Benčič. Program plesu otvorí novomestská tanečná škola Tanec v meste. O výnimočný hudobný zážitok sa postará známa formácia Cimbal Brothers pod vedením “cimbalového rebela” Františka Reinera, spoločne s Bubnovou show DRUMSTAS a DJ-om. Tanečnú zložku s nádychom blízkovýchodnej exotickej noci doplní orientálna show pohybového štúdia DezOriental. Chýbať nebude ani tradičná tombola s bohatými cenami, či štýlový a tematický fotokútik.

Návštevníkov okrem bohatého sprievodného programu čaká prípitok, exkluzívna plesová večera s dezertom a polnočný studený catering. Plesovú atmosféru z kulinárskeho hľadiska obohatí flambovacia show gastroprofesionála Tobiasa Anayalaia. Pre prítomných hostí si organizátori navyše pripravili prekvapenie - tajného hudobného hosťa.

 

Vstupenky v hodnote 89 Eur je možné zakúpiť alebo rezervovať prostredníctvom e-mailu na kultura@banm.sk, alebo telefonicky na čísle 0944 156 153.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Stredisko kultúry Vajnorská / Novomestské divadlo, Foto: Stredisko kultúry Vajnorská / Novomestské divadlo (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies