Polícia: Vodič jazdil po Bratislave napriek zákazu, našli u neho aj drogy

NETKY.SK • 18 Október 2022, 14:31 • 2 min
Polícia: Vodič jazdil po Bratislave napriek zákazu, našli u neho aj drogy

BRATISLAVA - Policajná hliadka zastavila v pondelok (17. 10.) popoludní vodiča na Starej Vajnorskej ulici v Bratislave. Šoféroval napriek uloženému zákazu. Mal pri sebe aj drogy.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. "Po vykonanej lustrácii bolo zistené, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 24 mesiacov, ktorý nadobudol právoplatnosť 12. apríla 2022. V rámci procesných úkonov boli u neho nájdené drogy, priblížila hovorkyňa s tým, že bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie "Za tento čin v prípade preukázania viny hrozí 33-ročnému Jakubovi D. trest odňatia slobody až na dva roky," dodala s tým, že v prípade nerešpektovania zákazu šoférovať bolo začaté stíhanie vo veci trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies