Bratislava zažije netradičné lampiónové plávanie

NETKY.SK • 27 Október 2023, 13:00 • 2 min
Bratislava zažije netradičné lampiónové plávanie

Ak ste milovníkmi otužovania, máte výbornú príležitosť už zajtra – v sobotu 28.10. zúčastniť sa 2. ročníka netradičného podujatia.

slovakia

left justify in out

Večerné bratislavské lampiónové plávanie pozýva všetkých odvážlivcov, ale aj návštevníkov, ktorí chcú vidieť tento výnimočný zážitok na vlastné oči.

Podujatie sa bude konať na obľúbenom mieste relaxu Bratislavčanov – na Zlatých Pieskoch, ktoré sú pre otužovanie ideálne aj vďaka oddychovému „pointu“.

Tým bude Wakelake, kde sa otužili zajtra o 17.15 stretávajú a kde budú mať pred plávaním, ale aj po ňom k dispozícii všetko potrebné na osušenie a zahriatie, šatne, toalety, teplé nápoje.

Samotným lampiónom sa v tomto prípade stávajú osvetlené plavecké bójky, ktoré vytvoria čarokrásnu atmosféru. Vstup do vody bude povolený iba s týmto plavákom, plávanie sa začína o 18.00.

Akcia sa po minuloročnej mimoriadne úspešnej premiére koná už druhý rok a zdá sa, že otužilci a odvážlivci o ňu javia ešte väčší záujem. Ak si aj v tomto chladnom počasí netrúfate ponoriť sa do neprívetivých októbrových vôd jazera, môžete prísť ako diváci a povzbudzovať.
Naskytne sa vám pôsobivý pohľad na desiatky plavcov s plavákmi, na ktorých budú umiestnené svietidlá. Spolu tak vytvoria efektný obraz rozsvietenej hladiny jazera.

Otužovaniu dnes aj na Slovensku podlieha stále viac ľudí a pochvaľujú si jeho prospešné účinky na celkové zdravie. Jedným z cieľov tejto akcie je privítať medzi skúsenými otužilcami začiatočníkov, ktorým bude na príjemnom podujatí podaná pomocná ruka, môžu spoznať nových ľudí s podobnými záujmami a prekonať samých seba.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
zdravé otužovanie
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies