Richard Sulík sa pustil už aj do Romana Mikulca. Tvrdí, že len poslúcha Matovičove príkazy

NETKY.SK • 8 Júl 2022, 07:43 • 2 min
Richard Sulík sa pustil už aj do Romana Mikulca. Tvrdí, že len poslúcha Matovičove príkazy

BRATISLAVA - Šéf liberálov si opäť nekládol servítku pred ústa, tentoraz sa ostro vyjadril na adresu ministra vnútra Romana Mikulca.

slovakia

left justify in out

Po oznámení vypovedania koaličnej zmluvy zo strany Slobody a Solidarita a ultimáte pre premiéra Eduarda Hegera si Richard Sulík vzal v televíznej relácii na TA3 na mušku Romana Mikulca. V diskusii sa vrátil k prísnym covidovým opatreniam, keď sa na Slovensku uzatvárali okresy. 

 

Predseda SaS si najprv zaspomínal na Igora Matoviča a jeden z ich prvých konfliktov v spoločnej vláde.

„Opakovane som mu na vláde hovoril: Igor nerob to, toto spôsobí úplný chaos v krajine. Né, muselo to byť. Okej, stalo sa,“ povedal Sulík.

 

Prečítajte si aj: Podľa odborníkov začína nová vlna koronavírusu!

 

obrazok

 

Je minister vnútra nesvojprávny?

 

Sulík v daný deň, keď bola situácia na slovenských cestách pre opatrenia najhoršia, cestoval na služobnú cestu a z auta nahrával video smerujúce proti vlastnej vláde. V televíznej debate sa vyjadril aj k tomuto incidentu. Zároveň nepriamo označil ministra Romana Mikulca za " nesvojprávneho". 

 

img

 

„Ja som zhodou okolností mal služobnú cestu, išiel som pomedzi tie zápchy. Ja som sa hanbil normálne,“ uviedol ďalej Sulík a dodal,  „Tak som trikrát volal Igorovi  Matovičovi, nezdvíhal mi mobil, volal som dvakrát ministrovi vnútra, na druhýkrát som sa dovolal, ten povedal, že on nemôže bez Matoviča nič rozhodnúť,“ uzavrel minister hospodárstva. 

 

Čítajte aj: Naď pripustil navyšovanie obranného rozpočtu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona