Boris Kollár má už siedmeho potomka

NETKY.SK • 19 September 2012, 07:08 • 2 min
Boris Kollár má už siedmeho potomka

Boris Kollár má už siedmeho potomka - Zaujímavosti Podnikateľ Boris Kollár je sedemnásobným otcom. Jeho partnerka Andrea Heringhová mu v utorok ráno priviedla na svet syna, ktorý dostal meno po otcovi.

slovakia

left justify in out

img

 Podnikateľ Boris Kollár je sedemnásobným otcom. Jeho partnerka Andrea Heringhová mu v utorok ráno priviedla na svet syna, ktorý dostal meno po otcovi. "V utorok ráno o 4:34 som sa stala trojnásobnou matkou. Malinký drobec má 51 cm a váži 3 600 gramov. Meno dostal po svojom otcovi,“ uviedla pre portál Topky.sk 31-ročná Heringhová, ktorá mala rodiť až začiatkom októbra.

Heringhová a 47-ročný Kollár majú spolu už dvojročnú dcéru Saru Zoe, bývalá playmate je okrem toho matkou syna Nicka z prvého manželstva. Kollár má ďalších päť detí s piatimi rôznymi ženami - dcéru Ester s Petrou Krištúfkovou, syna Artura s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou, dcéru Natáliu s Ivanou Barnovou, syna Šimona Heliodora s Martinou Štofaníkovou a dcéru Sašku so Stankou Horňákovou. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies